Tu ai incerca?

Termenul pegging in contex sexual se refera la situatia in care o femeie penetreaza anal un barbat,in cele mai multe cazuri folosind un strap on cu dildo. Tehnica de pegging este foarte la moda in ziua de azi, dar este toutsi o chestie de gust asa ca este posibil ca partenerul tau sa nu fie prea entuziasmat.

Daca nu ai incercat niciodata sau daca nu esti adepta sexului anal in general, prima experianta poate fi coplesitoare. Din fericire, ca orice experienta sexuala noua, succesul acesteia tine de informare si comunicare. Iata tot ce trebuie sa stii despre aceasta tehnica:
 
 
 
1. Comunicarea este cheia
In primul rand, chiar daca amandoi sunteti doritori sa incercati, trebuie sa stabiliti dinainte ce va doriti. Asigura-te ca partenerul tau se simte confortabil pe tot parcursul actului.
 
2. Nu te grabi
Da, pegging inseamna sa iti penetrezi partenerul cu un strap on sau cu un dildo dar, inainte de asta, ar fi mai bine sa incercati ceva mai usor, cum ar fi penetrarea anala cu degetul pentru ca el sa vada daca ii place senzatia sau nu. Dupa ce ati trecut de acest pas, nu va grabiti sa folositi dildouri de mari dimensiuni. Este mai bine sa incepeti cu un dildo mic. Anusul este o zona foarte sensibila si folosirea unui dildo de dimensiuni prea mari poate duce la rani.
 
3. Foloseste mult lubrifiant
Foloseste mai mult lubrifiant decat crezi ca este nevoie. Lubrifiantul se pune atat pe deget/ dildo cat si pe zona din jurul anusului.

 

4. Conteaza ce jucarie erotica folosesti
Indiferent daca vrei sa folosesti un dildo sau un strap on, trebuie sa gasesti jucaria erotica potrivita pentru voi. O vizita la un sex shop sau consultarea review-urilor online te poate ajuta enorm. Intotdeauna alege o jucarie cu baza mai lata, cu baza in forma de T sau cu inel la capat pentru a te asigura ca partenerul tau se bucura de o insertie usoara si sigura. Nu ti-ai dori ca ceva sa ramana blocat acolo, nu?
 
5. Stimuleaza-i prostata
Unul dintre cele mai erogene puncte la parbati este prostata, din aceasta cauza foarte multi barbati iubesc sexul anal. Asa ca, atunci cand iti folosesti degetul, maseaza punctul P al partenerului tau, si cand alegi o jucarie erotica asigura-te ca are forma ideala pentru stimularea prostatei. La ora actuala este disponibila o gama larga de jucarii erotice create special pentru acest scop (stimulatoare pentru prostata, cu sau fara vibratii).
 
6. Alege cu grija pozitia
Sunt multe pozitii sexuale potrivite pentru pegging dar pentru inceput cel mai simplu ar fi sa folositi pozitia doggy style sau pozitia misionarului inversat: partenerul tau sta pe spate si ridica picioarele. Incepe cu pasi mici si observa cum se simte; pana la urma trebuie sa alegeti pozitia cea mai confortabila pentru voi doi.

 

7. Distrati-va
Pegging-ul este kinky, este un joc de putere, este neobisnuit, asa ca distrati-va. Un lucru care incalca normele traditionale, care iti permite sa faci ceva considerat de majoritatea taboo, este un lucru care ar trebuie sa iti aduca placere.
 
Pegging-ul poate fi distractiv si poate deveni o practica uzuala pentru voi in dormitor dar, daca nu ati mai incercat pana acum, poate fi si intimidant, asa ca nu te grabi. Incepe cu pasi mici si nu te sfii sa comunicati cat mai mult. Ca un ultim sfat, nu uita de lubrifiant, acesta poate face o diferenta majora.