Pentru a deveni asi in arta sexului trebuie sa cunoasteti care sunt cele mai apreciate pozitii sexuale.

Doua dintre cele mai cunoscute si apreciate pozitii sunt pozitia misionarului cu care majoritatea cuplurilor isi incep viata sexuala si pozitia 69.

Pozitia Amazoanei

Pozitia Amazoanei este recomandata mai ales femeilor carora li se permite o libertate de miscare maxima. Barbatul se aseaza pe spate intins, iar femeia sta deasupra in pozitia sezut. Femeia este cea care controleaza fiecare miscare reusind sa ajunga la orgasm mult mai usor. Avantajul acestei pozitii pentru ambii parteneri este constituit de excitatia vizuala.

Pozitia Ancora

In pozitia Ancora, femeia este cea care se “relaxeaza”, iar barbatul ingenuncheaza in fata ei, ridicandu-i piciorul stang si asezandu-l pe umar. Controlul femeii este limitat, pe cand barbatul este cel care dicteaza ritmul. Avantajul femeilor in aceasta pozitie este faptul ca clitorisul este stimulat la extrem.

Aceasta pozitie recomanda barbatilor produse pentru intarzierea ejacularii, astfel incat actul sexual sa dureze mai mult.

Pozitia Andromaca

Pozitia este recomandata mai ales femeilor active. Barbatul sta asezat pe spate, iar femeia deasupra lui in pozitia sezut. Libertatea maxima de miscare se afla in mainile femeii si tot ea controleaza orice miscare. Ea isi poate schimba unghiul oricum in asa fel incat sa gaseasca si sa stimuleze punctul G.

Andromaca recomanda utilizarea lubrifiantului pentru o penetrare mai intensa.

Pozitia Antilopei

Ambii parteneri se aseaza in genunchi, barbatul penetrandu-si partenera de la spate. Este recomandat ca femeia sa isi tina genunchii cat mai departati pentru a ajuta penetrarea. Aceasta pozitie este recomandata stimularii punctului G. Avantajul este ca barbatul poate stimula manual si clitorisul si sanii partenerei.

De asemenea, barbatul poate modifica treptat gradul de penetrare, schimband unghiul de inclinare.

Pentru aceasta pozitie se recomanda cremele pentru stimularea clitorisului.

Pozitia Copacul

In picioare, barbatul sprijinindu-se de un perete, femeia se va prinde de gatul lui iar cu picioarele de mijloc. Pozitia poate fi destul de incomoda pentru barbat, care poate acuza dureri de spate. In cazul in care efortul este prea mare, femeia poate recurge la un mic artificiu si se poate sprijini cu fundul de o masa. Avantajul acestei pozitii este cresterea nivelului intimitatii, intre cei doi parteneri existand o apropiere maxima.

Aceasta pozitie nu lasa loc stimularii manuale, ambii parteneri avand bratele ocupate, creste insa nivelul intimitatii, cei doi imbratisandu-se strans.

Nivelul de penetrare este ridicat, stimulandu-se intens atat punctul G, cat si clitorisul. Pentru o rezistenta mai mare la sex si pentru a obtine erectii mai puternice, barbatilor li se recomanda stimulente pentru erectii.

Pozitia Curtezana

Curtezana consta in barbatul asezat pe spate, iar femeia deasupra lui, cu spatele lipit de pieptul barbatului. Genunchii femeii vor fi usor indoiti si se va sprijini pe coate. Pozitia poate fi usor inconfortabila pentru femeie insa controlul se afla la barbat. Partenerul are posibilitatea de a stimula manual sanii si clitorisul, sporind gradul de placere.

Afrodisiacele pot fi de un mare ajutor pentru a spori libidoul.

Pozitia Fluture

Fluturele este o pozitie mai grea pentru femeie, intrucat aceasta sta culcata pe spate cu picioarele desacute intr-un unghi mai mare de 90 grade. Barbatul sta in pozitia ingenuncheat intre picioarele ei si o ajuta in timpul actului sa-si ridice bazinul. Pozitia este recomandata femeilor care au antrenament fizic.

Desi incomoda, pozitia Fluture le permite ambilor parteneri miscari simultane, cu un plus de efort fizic din partea barbatului. Acesta este insa stimulat suplimentar, excitatia vizuala fiind maxima, datorita pozitiei care-i permite observarea femeii.

Pozitia Lenesului

Lenesul il avantajeaza 100% pe barbat, femeia fiind cea care are libertate de miscare absoluta. Excitatia vizuala este mare pentru barbat, tot acesta avand posibilitatea de a o stimula prin mangaieri repetate. Barbatul se aseaza culcat pe spate, femeia deasupra lui cu spatele la partener.

Ambii parteneri au libertate atat in ceea ce priveste miscarea cat si fanteziile, stimulate de faptul ca cei doi nu se pot privi in ochi.