Sexul nu mai constituie de mult un subiect tabu, asa ca daca vrei sa iti impresionezi barbatul in pat trebuie sa tii cont de cateva sfaturi.

De cele mai multe ori femeile au impresia ca nu pot sa recurga la anumite trucuri pentru a-l impresiona in pat. Daca tu crezi ca el va observa celulita sau sanii putin lasati, ei bine, afla ca barbatii nu se arata deloc afectati de aceste lucruri.Barbatii prefera sa nu se lase pierduti in detalii, iar sfaturile de mai jos nu fac altceva decat sa iti ofere cateva idei mult dorite de barbati.

 

  1. Fii directa. Barbatilor nu le place sa fie lasati sa ghiceasca cam ce ti-ar place tie sau ce iti doresti in pat. Spune-i direct si fara retineri ce ti-ai dori de la el, iar ei se vor arata incantati de increderea de care dai dovada.

  2. Poarta tocuri cui. Nu mai e un secret faptul ca tocurile inalte sunt fetis in lumea barbatilor. Urca-te incaltata in pat si imobilizeaza-l, apasandu-l cu tocurile pe piept.

  3. Nu sta prea mult pe ganduri. Nu cheltui o avere pe haine scumpe. Barbatii nu viseaza decat la ce se afla ascuns sub haine. Incerca sa-l surprinzi prin a fi imbracata intr-o camasa de-a lui, pe sub care nu porti nimic.

  4. Incearca masina de spalat. Monotonia apare atunci cand sexul nu se consuma decat in pat. Incearca o partida de sex pe masina de spalat aflata in functiune. Va fi o experienta de neuitat.

  5. Incearca o peruca. Barbatii adora schimbarile, iar perucile te pot ajuta in a avea parte de o schimbare cu totul deosebita.

Sursa: cancan.ro