Nu se gandeste la nimic in acel moment, simte doar o caldura cum se raspandeste de-a lungul intregului creier, ca si cum fiecare parte a mintii sale este vie, si totusi complet inutila.

Mari amatori ai placerii de acest gen, barbatii nu ar spune niciodata ``nu`` unei  partide de sex oral.

Daca in cazul femeilor este evidenta senzatia de placere in timpul actului sexual, gemete, tipete, strigate, la barbati lucrurile stau putin diferit, in sensul ca majoritatea nu se exprima in acest mod.
Noi ne-am gandit ca sigur ai dori sa stii ce este in mintea unui barbat atunci cand ii faci sex oral.
 
Pentru inceput, barbatii isi dau seama cand partenera face acest lucru de placere si cand o face din obligatie… asa ca, daca nu esti sigura ca vrei sa faci asta, mai bine mai astepti.
 
Nu m-as mira daca partea creierului care le spune barbatilor ca vor ejacula este aceeasi parte a creierului care le permite sa stie cand exista o urgenta, sau care le spune sa mai doarma, desi aud cum suna alarma. In aceste momente, barbatii nu mai gandesc logic. Creierul este cel care le spune ''asta se va intampla si nu este cale de intoarcere. Trebuie sa decizi care este urmatoarea miscare acum''.
 
Desigur, mai degraba as avea de a face cu un penis in erectie decat cu orice alt tip de urgenta, dar exista o ''urgenta'' acolo, un sentiment de zbor sau de lupta, care-i face pe barbati sa se intrebe daca vor ejacula. 
 
Pentru ca barbatii se excita prin stimuli vizuali, muuuuult mai mult decat femeile, este bine sa stii ca in timp ce tu iti faci treaba, el se gandeste la ce ar putea sa faca pentru a avea o priveliste mai buna. Privindu-te in timp ce-i faci sex oral il innebuneste de placere. Lasa-te admirata si nu-ti fie rusine de micile imperfectiuni ale corpului tau, caci el cu siguranta, nici nu le va observa.
 
Un alt gand care le trece prin minte barbatilor in timp ce sunt satisfacuti oral, este acela ca poate ar trebui sa faca si ei ceva pentru tine. Sa nu te miri deci, daca incepe sa te mangaie (atat cat ii permite pozitia in care se afla).
 
Poate nu crezi, dar si barbatii se gandesc la corpul lor in timp ce tu stai jos, in fata lui, si ii oferi satisfactie. Asa cum noi ne facem griji in ceea ce priveste celulita, spre exemplu, si ei se gandesc ca poate din pozitia in care stau li se vede burta, se intreaba daca nu cumva te deranjeaza vreun fir de par pubian, sau poate gustul, sau poate vreun miros. Aceste ganduri din mintea barbatilor se datoreaza faptului ca ar dori sa-i oferi de mai multe ori acest minunat privilegiu.
 
Un alt gand care le trece prin minte barbatilor este legat de durata. Se gandesc cam cat timp a trecut de cand ai inceput, daca dureaza prea mult sau prea putin, daca ar trebui sa te opreasca, sau daca ar trebui sa te lase sa mai continui. Alegerea este a ta!
 
Atunci cand nu face parte doar din preludiu, apare inevitabila intrebare ''Unde vrei sa ejaculez?'' Daca ai auzit vreodata un barbat punand aceasta intrebare in timpul unei partide de sex oral, este bine sa stii ca in momentele de maxima placere, acesta nu este interesat neaparat de locul unde va ajunge sperma sa. Majoritatea barbatilor ar prefera probabil sa-i lasi sa ejaculeze in gura ta, dar pe de alta parte, tu poate ai alt loc preferat. Ca sa eviti acest scenariu, spune-i de la inceput sa te anunte cand si unde ai vrea sa ejaculeze.
 
Cel mai rau lucru care se poate intampla in timpul unei partide de sex oral, este ca in momentul in care partenerul ejaculeaza, sa umple totul de sperma. Asigura-te ca dupa terminarea partidei sa nu ramana sperma pe nicaieri.
 
Unul sau doua momente de bucurie pura. Asta se intampla in creierul unui barbat pe punctul de a ejacula. Nu se gandeste la nimic in acel moment, simte doar o caldura cum se raspandeste de-a lungul intregului creier, ca si cum fiecare parte a mintii sale este vie, si totusi complet inutila. Atunci sentimentul de placere il copleseste si toate acestea, datorita endorfinei care se elibereaza in corp.
 
Dupa ce partenerul a ejaculat ar fi bine sa mai continui cu miscarile doar cateva secunde, 2-3, si nu mai mult, caci astfel ai putea deveni enervanta. Lasa-ti partenerul sa se bucure de ceea ce i-ai oferit! Deoarece dupa ce au orgasm barbatii simt nevoia sa doarma, cel mai istet lucru pe care ai putea sa-l faci ar fi sa te asiguri ca ai orgasm inaintea lui, caci altfel s-ar putea sa ramai nesatisfacuta.
 
La finalul partidei da-i partenerului timp sa-si revina. 
P.S: Cu siguranta nu s-ar supara daca i-ai face si un masaj usor pe spate.