De obicei este mai usor sa oferi orgasm unui barbat decat unei femei. Barbatii au orgasm cu usurinta prin sexul vaginal. Dar asta nu inseamna ca nu poti face ceva mai mult pentru barbatul tau.

 Poate o intalnire speciala urmeaza sau vrei sa ii faci o surpiza diferita in dormitor. Daca este asa, vei vrea sa folosesti aceste tehnici pentru stimularea orgasmului masculin asupra lui.

Exista mai mult decat un singur tip de orgasm masculin

Ai putea crede ca barbatii au un singur tip de orgasm, si ca mereu e asa, insa nu este adevarat. Exista de fapt cateva tipuri de orgasm, unele de care poate nu ai auzit.

- Orgasm clasic- cand vorbim de ejaculare si contractia involuntara a muschilor

- Orgasmul prostatei- obtinut prin stimularea prostatei, si adesea se simte destul de puternic

- Orgasmul uscat- apare cu ejacularea retrograda, de fapt fluxul revine in interior catre vezica in loc de a fi eliminat in afara.

- Orgasmul multiplu- se intampla fie sporadic fie condensat in fragmente de timp, cu intervale inter-orgasmice la cateva minute.

- Orgasm ruinat- se intampla atunci cand stimularea este oprita sau schimbata, si este mai putin eficient decat cel obisnuit.

Vei afla mai multe despre aceste tipuri de orgasm pe masura ce explorezi tehnicile mentionate.

In cele ce urmeaza vor fi descrise tehnici care il vor face pe barbatul tau sa isi traieasca fanteziile cu tine alaturi. Si de ce nu, si tu vei trai senzatii noi si neasteptate.

1. Cauta prostata

Aceasta tehnica cu siguranta te va uimi prin rezultat- si pe tine de asemena, daca sunteti dispusi sa experimentati. Prostata, sau punctul G al barbatului (numit si punctul P), este situat la mijlocul distantei dintre testicule si anus. Si este de marimea unei alune.  Poti accesa prostata fie cu degetele, jucarii sexuale speciale sau un strap-on (o practica numita pegging). Stimularea prostatei este cunoscuta ca masaj al prostatei. Nu uita sa folosesti lubrifiant pentru penetrarea anala. Nu uita ca prostata poate fi stimulata si prin exterior, in zona perineului, in zona de sub testicule.

A invata calea catre prostata lui este o cale grozava sa faci un barbat sa aiba orgasm din mai multe motive:

- Stimularea prostatei il poate face pe barbat sa aiba un orgasm mai puternic.

- Este cheia orgasmelor multiple.

- Penetrarea schimba putin jocurile de putere, ceea ce este incredibil de sexy.

2. Incearca BDSM

Asa cum spuneam, jocurile de putere pot fi intoxicant de incitante. Exista un motiv pentru care multe persoane sunt fane a jocurilor de dominare si supunere. Daca esti persoana care este de obicei penetrata, esti obisnuita cu rolul de a fi supusa in viata sexuala, chiar daca ca si constitutie ai vrea sa fii dominanta. Peggingul de care am mentionat mai devreme- te poate face sa te simti puternica. Cu toate acestea, este mult mai mult de testat in BDSM, si cu siguranta ai gasi si alte posibilitati pe care sa le explorezi cu barbatul tau.

Daca si partenerul tau are apetitul deschis catre BDSM, cu siguranta orgasmele lui vor fi mai intense. BDSM creaza o tensiune sexuala incredibila, si poate fi varful a ceva ce nu ai mai trait inainte. Plus daca iti asumi rolul, il poti tortura si tachina dupa pofta inimii.

Iata cateva idei pentru a incorpora BDSM in viata ta sexuala:

- leaga-l la ochi

- adauga cateva elemente de lovit usor sau pleznit

- testeaza diferite roluri pentru a iti face viata sexuala si mai incitanta si oferiti-va unul celuilalt orgasme incredibile

- vezi daca ii place sa fie umilit. Fa-l sa te serveasca sau interzi-i diverse, daca asta va excita pe amandoi

- forteaza-l sa nu ejaculeze, sau intarzie-i orgasmul.

Sunt atatea aspecte pe care le poti testa prin BDSM si este o modalitate grozava pentru a ii oferi partenerului orgasme in feluri noi si diferite. Pentru unele persoane, este cireasa de pe tort intr-o zi insorita. Dar pentru altele, elementele BDSM sunt necesare ca parte dintr-o viata sexuala implinita, de aceea recomandam a incorpora unele in viata voastra sexuala si macar a le testa de cateva ori.

3. Da-l gata cu aceste tehnici de sex oral incredibile

Desigur poate ca deja il satisfaci prin tehnica ta de sex oral, dar de ce sa nu variezi putin? Doar prin a schimba modul in care ii faci sex oral ii poate oferi orgasme incredibile. Exista multe modalitati de orgasm masculin pe care sa le incerci data viitoare cand il rasfeti cu o felatie.

- Foloseste mainile pentru miscarile de du-te vino, in timp ce te focusezi pe cap, care este cea mai senibila parte a penisului.

- Misca limba in jurul capului.

- Ia-l cat de adanc poti- tehnica cunoscuta ca deep throating.

- Plimba-ti limba pe fren- tesutul senzitiv de pe partea de dedesubt a capului penisului.

- Plimba capul penisului de-a lungul cerului gurii sau obrajilor.

- Linge de la baza testiculelor pana la varf.

- Suge cu delicatete testiculele.

- Sigileaza buzele in jurul penisului si sufla aer fierbinte cu delicatete.

- Treci usor cu dintii de-a lungul penisului.

- Daca esti fana- poti testa rimmingul. Anusul este cu siguranta o zona erogena, si cu igiena potrivita, poate fi chiar placut.

Pastreaza in minte ca nu toti barbatii pot avea orgasm in urma sexului oral. Poate fi din cauza fermitatii cu care isi tine penisul in timpul masturbarii, a anxietatii de performanta, ori poate gura femeii este prea mica pentru dimensiunile sale.

4. Ofera un hand job mai bun

Sa oferi un hand job bun este ceva cu care se confunta majoritatea femeilor. Caci totusi nu detii echipamentul potrivit pe care sa exersezi. Si poate fi dificil sa nimeresti ritmul potrivit, si bratul iti poate obosi pentru ca esti nu esti obisnuita. Iar unghiul cu siguranta nu este acelasi. Caci nu este extensia ta, ca in cazul lui.

Foloseste aceste idei pentru a il ajuta atunci cand ii oferi un hand job:

- Focuseaza-te pe corpul penisului, in timp ce stimulezi capul cu gura.

- Foloseste ambele maini pentru a stimula. Pa masura ce parcurgi suprafata cu o mana cealalta este asezata la baza si tot asa alternativ.

- Rasuceste mana in timp ce manevrezi.

- Stimuleaza capul cu un deget in timpul miscarilor du-te vino.

- Foloseste mana pentru a trage pielea pe deasupra capului in timp ce stimulezi. Uneori ai putea fi putin mai dura, nu se va intampla nimic!

- Nu ignora testiculele. Rasfate-le si acorda-le atentie deplina in timp ce cu cealalta mana stimulezi penisul.

5. Controleaza-i orgasmul

Insumeaza diverse tehnici care se refera la moduri in care ii poti controla, nega sau ruina orgasmul cuiva. Cateva din aceste tehnici poti fi folosite pentru a oferi barbatului tau orgasme mai impresionate...asta dupa ce ii vei permite sa finalizeze, desigur!

Foarte aproape

Aceasta tehnica o poti incorpora in orice alta tehnica! A fi foarte aproape inseamna sa il aduci in apropierea orgasmului si apoi sa incetezi orice stimulare, fara sa ii permiti sa finalizeze. Repeta procedeul de cateva ori pana ii permiti sa aiba un orgasm exploziv. O modalitate pentru a preveni orgasmul este sa inconjori testiculele la baza si sa tragi de ele in jos cand e aproape de a ejacula. Cu toate acestea- nu functioneaza pentru orice barbat, si daca esti dura- il poti rani. Este o tehnica foarte puternica si poti sa testezi si pe tine pentru a vedea cat de intens se simte.

Negarea orgasmului

Asa cum sugereaza si numele- negarea orgasmului inseamna ca nu ii permiti partenerului sa finalizeze. Poti face acest lucru si cu ajutorul unui accesoriu care il impiedica sa intre complet in erectie- asa cum este o cusca pentru penis. Ii poti ruina orgasmul prin aplicarea durerii si prin a il distrage chiar inainte de acel punct.

Orgasm la comanda

Odata ce l-ai adus foarte aproape- il vei rasplati cu placere. Ce faci cand vrei sa finalizeze si sa aiba orgasm cu putere? Ii ceri asta. Multi oameni gasesc foarte puternic sa aiba controlul asupra orgasmului celuilalt, si sunt si cei care adora sa cedeze controlul altcuiva. Poate fi foarte incitant. Ia ceva practica sa faci pe cineva sa aiba orgasm la comanda, dar poate fi mai usor decat crezi. Cauta un cuvant sau gest cand stii ca este aproape de orgasm. Asta inseamna ca trebuie sa ii cunosti corpul foarte bine. Pe masura ce repeti acest proces, va asocia acea actiune cu orgasmul. Poate vei reusi sa il antrenezi mental sa faca asta fara ca macar sa realizeze. Este un soi de conditionare. Cand il aduci in punctul in care vrei sa aiba orgasm chiar acum, poti folosi cuvantul sau actiunea asociata cu orgasmul pentru a il face sa ejaculeze. Daca este antrenat bine- ar trebui sa aiba un orgasm imediat. Retine ca unii oameni sunt mai usor de antrenat decat altii. Cei care au probleme in a atinge orgasmul de fel, ar putea gasi ca aceasta tehnica nu functioneaza foarte usor. Dar pentru majoritatea- merita incercata- in special daca te simti dominatoare in dormitor

Orgasmul fortat

In final, un orgasm fortat implica a restrictiona miscarile persoanei, si a aplica tensiune si stimulare intensa, pana au orgasm din nou si din nou. Un mod usor de a face asta este printr-un vibrator- desi vei descoperi poate ca trebuie sa folosesti alt gen de jucarie pe partenerul tau decat pe tine.

6. Adauga jucarii 

Un sfat pe care multe femei l-ar aprecia pentru orgasme mai intese- este folosirea jucariilor! Poate ii va placea un vibrator pe corpul penisului, sau un inel pentru penis care il va ajuta sa ramana in erectie pentru mai mult timp, sau un dildo anal pe care sa il inserezi cand il domini sau cand faceti sex. Exista o multitudine de jucarii din care sa alegi. Poate aveti deja ceva preferat, sau poti investi in cateva dedicate special cuplurilor. Sau fa-i cadou un fleshlight, una din cele mai celebre jucarii dedicate barbatilor. Ai putea sa fii surpinsa cum privitul barbatului in timp ce se masturbeaza te-ar excita foarte tare.

7. Ofera-i orgasme multiple

Poate stii deja ca femeile pot avea orgasme multiple, dar stiai ca si barbatii? Poate suna imposibil, dar crede-ne, nu este! De fapt este una din practicile sexului tantric. In mod tipic, un barbat are un orgasm si gata. Trebuie sa se recupereze dupa. Aceasta este numita perioada refractara. Cheia catre orgasmele multiple masculine este sa aiba orgasm fara ejaculare. Este important sa realizezi ca procesul ejacularii si orgasmului sunt psihologic diferite. Pentru a avea orgasme multiple va trebui sa isi dezvolte controlul asupra corpului. Va trebui sa fie foarte constient de sine, sa stie cand se apropie momentul ejacularii. Trebuie sa fii in stare sa usurezi stimularea cand se apropie de culme. Poate practica respiratia profunda, mindfull, pana va reusi sa aiba controlul.

Sunt doua tehnici pe care le poti folosi pentru a il face sa aiba un orgasm fara ejaculare.

1. Inconjoara scrotul cu degetul mare si aratatorul si trage cu fermitate de testicule inainte de orgasm. Dar asigura-te ca nu il ranesti.

2. Preseaza cu degetele perineul, zona dintre scrot si anus, cu fermitate. Aceasta este o zona prim care poti accesa prostata extern- ceea ce este un mod prin care poti sa ii oferi orgasm. Iti poate lua ceva timp sa fii experta in aceste aptitudini, si poate fi furstrant, dar acorda-ti timp pentru a iti reusi, in ceea ce priveste orgasmul masculin. Cu toate acestea, poate fi mai putin frustrant daca iti permiti si tu sa te bucuri de aceste experiente- decat sa te centrezi pe scopul final.

8. Fa exercitii Kegel

Exista mai mult de o tehnica pentru a atinge orgasmul masculin, despre care ai crede ca se aplica femeilor, si anume exercitiile desemnate pentru a lucra muschii pelvisului. Unele femei ajung sa le practice dupa nastere, pentru ca ajuta cu incontinenta urinara.

Insa exercitiile Kegel sunt recomandate si datorita faptului ca te ajuta sa experimentezi placere mai intensa si orgasme mai satisfacatoare in urma activitatii sexuale. Dar este valabil si pentru barbati, atat in privinta incontinentei cat si a orgasmelor, si chiar tratarea disfunctiilor erectile cu aceste exercitii.

Barbatii pot localiza muschii pelvisului la fel ca femeile: incercand sa stopeze jetul de urina la mijloc. Muschii care fac asta sunt muschii pelvisului. Apoi pot executa exercitiile Kegel pentru a antrena acesti muschi- oricand doreste. Sugestia metodei Kegel este ca barbatul sa repete exercitiile de 4 ori pe zi. Fiecare set este format din 3 contractii musuclare pe care le retine timp de doua respiratii fiecare. Separa fiecare contractie cu doua respiratii. Metoda poarta numele de 4-3-2. Acum, in timp ce barbatul va face aceste exercitii pentru un orgasm mai bun, si tu poti! Asa cum am mentionat deja, a intari musculatura pelvisului rezulta in o viata sexuala mai buna si pentru tine. Si inca o surpriza delicioasa, te va invata ca in timpul penetrarii sa poti contracta muschii in jurul penisului sau, incat sa se simta mai stramt si placut.

9. Joaca-te cu senzatiile

In timpul jocului cu senzatiile, focusul este pe stimularea atingerilor. Poti face asta cu rece sau cald, de exemplu cuburi de gheata sau lumanare pentru masaj. Le poti folosi in acelasi timp sau separat, in functie de ce efect urmaresti sa obtii. Alternarea celor doua poate oferi mai multa intensitate datorita contrastului. Unele persoane pot simti ca gheata este foarte placuta pe sfarcurile erecte. Sau ceara fierbinte care te poate face sa tremuri. Doar asigura-te ca nu exagerezi cu temperatura incat sa te arzi. De obicei lumanarile pentru masa sunt realizate dintr-un tip special de ceara care nu prezinta un asa pericol (cocos, soia, jojoba, migdale, unt de shea). Daca tot se simte prea fierbinte mareste distanta de aplicare si pana ajunge pe piele va fi mai suportabil. Sau poti sari peste gheata si lumanari, folosint creme de masaj cu efect de incalzire si racire. Poti experimenta si alte tipuri de senzatii prin a te juca cu diverse texturi pe corpul partenerului. Poti folosi diverse obiecte din casa pentru asta. Sau ii poti cere chiar sa idenitifice dupa textura ce anume folosesti. Vei realiza ca are un numar mare de zone erogene la care raspunde. Poti incerca diverse senzatii si direct pe penis. Testeaza ceva rece sau fierbinte, lipicios, alunecos. Aminteste-ti sa nu apropii nimic ce contine zahar in zona intima pentru ca poate contribui la candida.

10. Incearca un orgasm fara maini

In timp ce majoritatea barbatilor sau partenerele acestora, cand e vorba de cum sa faca un barbat sa aiba orgasm- se gandesc la penetrare. Caci literar nu implica mainile. Desigur, se aplica ca si categorie, insa sunt si alte modalitati, asa ca poate ai vrea sa scoti capul din cutie. De exemplu ai putea stimula penisul partenerului cu alte parti ale corpului decat mainile. Te poti lubrifia cu lubrifiant pe baza de silicon pentru a aluneca mai usor. Sau sa pastrezi hainele pe tine si sa ii oferi un dans in poala in care mainile nu sunt permise. Mergi chiar mai departe, si fa-l sa aiba orgasm fara sa il atingi deloc. Foloseste-ti respiratia si vocea pentru a il innebuni. Inca un pont? Nu il lasa sa isi foloseasca nici propriile maini. Tine-le captive sau leaga-l pentru ca nu se putea atinge. Acum tu esti in control! Alta modalitate este prin tachinare si negare. Doar atinge-l, vorbeste cu el sau joaca-te in orice fel il excita. Apoi opreste-te, schimba postura sau stimularea pana simti ca orgasmul este iminent. Daca faci asta, poti evita punctul din care nu se mai poate intoarce- pana decizi sa il lasi sa aibe orgasm. Asta daca vrei!

11. Stimuleaza-i sfarcuriile

Poate ca stii deja ca sfarcurile sunt sensibile, poate suficient de sensibile incat sa ai orgasm doar din stimularea sfarcurilor. Dar pentru barbati este asemanator. Nu exista promisiunea ca orice persoana poate avea orgasm doar din stimularea sfarcurilor, dar a adauga joaca cu sfarcurile poate schimba putin lucrurile si adauga intensitate. Lucrul interesant la joaca cu sfarcurile este ca poti fi mai obraznic sau mai cuminte. Poti linge, suge, face erecte sau sa le faci mai evidente mai mult timp. Poti sa iti folosesti si respiratia. Aminteste-ti ca o gura rotunjita emana aer cald in timp ce buzele apropiate aer rece. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii draguta tot timpul, poti si musca sau rasuci sfarcurile. Daca esti un pic sadic, poti testa clemele pentru sfarcuri. Acestea sunt special create pentru a ciupi sfarcurile si a opri sangele sa circule. Se pot conecta cu alte accesorii sau greutati. In plus clemele cand sunt scoase, ciupesc putin, pentru ca sangele revine si circula. Poti alterna aceasta thnica cu oricare alta de restrictie a orgasmului.

12. Pastreaza hainele

Aminteste-ti ca inainte de a face sex pentru prima data, poate ai vrea un preludiu lung? Si poate ca abia te abtii sa iti iei mainile de pe partener si sa stati lipiti non stop. Aceasta este minunat in special pentru femei care sunt extra stimulate de aceaste atingeri, insa femeile se bucura de asemenea. Deci nu uita sa testezi acest tip de orgasm din cand in cand. In mod aditional ai putea fi capabil sa ii oferi barbatului orgasme explozive prin stimularea lui prin exteriorul hainelor, pantalonilor, boxerilor. Daca este mai senzitiv, materialul poate reduce senzatia incat sa poata dura mai mult. Desigur poti folosi si alte parti ale corpului decat mana. Pune-ti tot corpul in joc.

13. Joc de rol

Jocurile de rol sunt o modalitate grozava de a imbunatati energia si intenistatea. In timpul jocurilor de rol, fiecare din voi are de pus in act ceva. Un scenariu popular? Student si profesor. Si vei pune in act ceea ce spune fiecare din personaje in situatia respectiva. Poti include pregatiri si costume daca doresti, dar nu trebuie sa mergi mai departe decat te simti confortabil. Nu toate scenariile vor functiona pentru tine, asa ca ai putea sa discuti inainte sa adopti un joc de rol. Poate te simti usor jenata, chiar daca esti fana joculete. Si este perfect normal sa simti asta. Partea importanta este sa te lasi sa experimentezi. Prin a iti iesi din cap- poti sa te lasi si sa te bucuri de sex complet- ceea ce inseamna sesiuni mai intense, si orgasme mai puternice pentru tine si barbatul tau.

14. Citeste, priveste si asculta

Fie ca este vorba de porno, povestiri erotice, scene sexy sau un film- sau chiar audio-uri erotice- ai suficiente optiuni sa iei in considerare. Ambii va puteti uita la filme sau sa imitati ceea ce actorii fac sau sa faceti cu randul in a citi ceva interesant unul altuia. Textele erotice sunt grozave pentru a te starni. Plus ai putea descoperi ca showurile porno sau erotice descriu tehnici de orgasm masculin la care nu te-ai fi gandit singur- sau care nu erau incluse pe lista.

15. Exploreaza fetish-uri

DSM- manualul pentru diagnosticul tulburarilor- defineste fetishismul ca o perferinta pentru diverse obiecte in scopul obtinerii de exictare sexuala. Poate include parti ce nu au legatura cu zonele intime (mani, picioare) si alte secretii corporale. Fetishismul intra sub egida parafiliillor, care sunt interese sexuale din afara normelor generale, dar sunt diferite de parafilii totusi pentru ca nu creaza un distres. Pe scurt, unii oameni au fetishuri si acestea nu trebuie sa fie negative. De fapt un fetish poate fi chiar pozitiv. Cum? Prin imbunatatirea orgasmelor de catre persoanele care le adauga in rutina lor sexuala. Unii definesc acesti termeni ca fetish sau kinky, sau le folosesc alternativ. Lasand la o parte semantica, exista o multitudine de fetishuri, multe care nici nu au nume sau nu sunt recunoscute de un numar mai mare de persoane. Daca partenerul isi dezvaluie dorintele catre tine, si esti dispus sa le urmezi, foloseste aceasta cunoastere pentru a veni cu unele eficiente. De exemplu- daca partenerul tau are un fetish pentru picioare- un foot job poate fi exact ce are nevoie. In plus daca ai un fetish sau ceva kinky, poate ar fi momentul sa impartasesti asta cu partenerul, in asa fel incat sa iti poti explora mai mult sexualitatea. Nu te ingrijora ca dorintele tale sunt extraordinare.

Iata cateva din fanteziile sexuale cele mai comune:

1. Sexul in grup 

2. BDSM

3. Noutatea

4. Tabu-ul

5. A face schimb de parteneri

6. Intimitatea/romantismul

7. A experimenta cu persoane de acelasi sex.

Poate nu ti se par toate fetish-uri sau chestii kinky, unele suna ca fantezii comune si impartasite de multe persoane, fara sa fie constiente sau sa vorbeasca despre ele.

Tehnici + comunicare = succes

Poate ai fi tentat sa incerci fiecare item din aceasta lista. Poti citi carti, testa jucarii sexuale, invita alte persoane in dormitor si sa incerci sa pastrezi lucrurile active indiferent de cat timp ati fi impreuna. Poate vei avea succes si asa. Dar o cale grozava de a iti imbunatati viata sexuala este- a vorbi despre ea.

Asigura-te ca partenerul tau vrea de fapt ceva diferit sau nou. Unele persoane prefera rutina sau lucrurile simple. Vorbeste despre anumite tehnici inainte de a le incerca. Cere feedback in timpul activitatii sexuale. Nu uita sa vorbesti despre ceea ce i-a placut, nu i-a placut, sau ar vrea sa faca in viitor. Comunicarea sexuala este strans legata de satisfactia relatiei, satisfactia sexuala si reducerea stresului in relatie. Poate este chiar mai important decat orice alta tehnica specifica de atingere a orgasmului.

A vorbi despre sex te face sa te conectezi cu celalalt si sa te fousezi pe experientele pe care le creati impreuna. Este important pentru ca in timp ce unii barbati se bucura de aceste tehnici, in timp ce altii nu. Unele lucruri pot fi placute pentru el,dar sa nu il aduca pe culme. O atitudine buna este a te concentra pe calatorie si nu pe destinatie.

Nu in final, cu cat esti mai prezenta, cu atat corpul partenerului va raspunde mai bine, si cu atat mai usor va fi sa descoperi tehnici de orgasm care vor functiona pentru el, si activitati de care sa va bucurati amandoi.