O partida de sex prea lunga poate deveni plictisitoare la un moment dat, dar daca e prea scurta nu apuci sa te bucuri de fiecare moment.

Iata cateva secrete ce te ajuta sa ii intarzii ejacularea partenerului tau in timpul actului sexual.

Partida ideala de sex dureaza 13 minute. Dupa aceasta perioada, creierul se plictiseste de actiune si vrea altceva. Mintea noastra cere lucruri noi, imprevizibile, isi doreste mereu altceva. Nu sustinem noi acest lucru, ci studiile. Dorinta de nou apare uneori chiar si din prima noapte, la altii, ea intervine dupa 1-2 ani. Cu toate acestea, nu trebuie sa testezi mereu experiente diferite. Invata sa te bucuri de fiecare moment, nu mai cauta cu disperare orgasmul si adu un plus de erotism relatiei tale.

Pentru a avea parte de toate acestea, partenerul trebuie sa invete sa-si controleze ejacularea, iar tu il poti ajuta in acest sens:

  • Prin pozitii sexuale

Pentru ca actul sexual sa dureze mai mult timp, incearca mai multe pozitii sexuale in care partenerul sa nu fie la fel de bine stimulat. Trebuie sa renunti la pozitia misionarului daca doresti o partida lunga. Poti incerca in schimb pozitia in care tu stai deasupra si doar tu vei efectua miscarile sau pozitia din picioare.

  • Se masturbeaza inainte

Masturbarea il ajuta sa reziste mai mult partidei sexuale cu tine. Odata ce a ejaculat deja o data, pentru actul sexual cu tine va fi mult mai pregatit si nu va mai dura la fel de putin pana va ajunge la momentul maxim al placerii. Masturbarea poate fi privita si ca un preludiu, il poti ajuta chiar tu, iar apoi doar tu vei conta si vei primi exact ce iti doresti.

  • Poarta prezervativ

Chiar daca folosesti anticonceptionale, daca doresti ca partenerul tau sa reziste unei partide sexuale lungi ar trebui sa poarte prezervativ. In plus, exista prezervative special concepute pentru a intarzia ejacularea.

  • Se opreste cand simte ca se apropie de final

O alta metoda destul de eficienta in a intarzia ejacularea este sa se opreasca in momentul in care simte ca se apropie de ejaculare. Aceasta metoda cere si foarte multa atentie la ceea ce simte pentru a sti exact cand trebuie sa ia o mica pauza. Atunci cand se opreste, ar putea sa stranga putin baza penisului cu 2 degete pana reuseste sa se relaxeze putin. Apoi va puteti continua partida in acelasi stil. Voi decideti cand e cazul sa ajungeti la punctul culminant. In acest fel ati putea incerca sa terminati amandoi in acelasi timp.