Daca nu stii sa folosesti un vibrator inca, atunci cu siguranta ratezi doze mari de placere si orgasme.

A folosi un vibrator este un bonus grozav atat pentru masturbare cat si pentru o viata sexuala regulata. De fapt te poate ajuta sa ai un orgasm daca pana acum nu ai mai experimentat unul. Iar unele femei sunt capabile sa aiba orgasme doar asa. Acest ghid te va invata exact cum sa folosesti un vibrator, si tehnici care functioneaza cel mai bine.

Alege vibratorul potrivit pentru tine

Inainte de a invata cum sa folosesti un vibrator, vei vrea sa alegi unul, si exista cativa factori importanti de luati in considerare:

Puterea: unul din aspectele cele mai importate cand alegi un vibrator pentru tine- este sa te asiguri ca este suficient de puternic. Daca in prezent intampini probeme in a atinge orgasmul, fie in cadrul vietii sexuale cat si in timp ce e auto satisfaci, si ai nevoie de stimulare intensa pentru a reusi- cu siguranta ai nevoie de un vibrator puternic.

Asta inseamna ca este cazul sa eviti optiunile ieftine care nu ofera multa stimulare si ramai la cele high class- Lelo, weVibe, magic wand.....si cele tip iepuras.

Modele si setari- alt factor important de luat in considerare inainte de a cheltui banii pe o jucarie noua- sunt modelele si setarile pe care le are. Cu majoritatea vibratoarelor poti seta intensitatea vibratiilor. Ceea ce e minunat- pentru ca inseamna ca vei obtine exact tipul de stimulare pe care ti-l doresti.

La alte modele, poti seta si programele, care inseamna cicluri de programe de intensitati diferite, fie valuri sau pulsatii- care cresc si scad in intensitate constant. Multe femei prefera genul acesta de program decat cel constant clasic, liniar. De fapt este o problema mare cu majoritatea vibratoarelor- pentru ca intensitatea nu este cea potrivita si nu ai optiunea sa o ajustezi. Deci s-ar putea sa fie prea puternic sau prea slab, si sa nu o poti ajusta.

Forma- pentru multe femei, forma nu este un aspect asa important. De exemplu pentru cele care sunt interesate de stimulare clitoridiana folosind vibratorul in afara vaginului. Daca vorbim de penetrare, desigur forma este importanta.

Din fericire- majoritatea magazinelor specializate detin o varietate de forme si marimi- de la cele mici tip glont pana la cele tip penis, cu forme si rotunjimi ce imita foarte bine realitatea- asa ca vei gasi cu siguranta ceva ce se potriveste nevoilor tale.

Sunetul- probabil nu iti doresti un vibrator galagios. Mai ales daca imparti locuinta si cu alte persoane, vei dori sa fii discret, iar un model zgomotos nu te va ajuta in acest sens. Un model ieftin de obicei nu este si silentios.

Pregateste-te pentru placere maxima

Odata ce ai gasit un vibrator bun, sunt cateva lucruri pe care sa le faci inainte de a incepe actiunea, pentru a te asigura ca te bucuri de placeri totale.

Primul si cel mai important lucru este sa intelegi ce te excita si ce iti face placere. Asta poate implica aspecte ca:

- A face o baie lunga fierbinte.

- A citi un text erotic.

- A pregati camera cu muzica, arome si lumina difuza.

- A te atinge si mangaia ca preludiu.

- A privi la materiale porno daca iti face placere.

- A bea un pahar de vin.

Alt lucru foarte important pentru a atinge maximum de placere este sa iti cunosti corpul atat de intim incat sa intelegi exact ce butoane ai nevoie sa atingi, pentru a te aduce pe culmile placerii.

Cum sa folosesti un vibrator- 9 tehnici intense

Cheia acestor tehnici este sa le experimentezi si sa decizi care functioneaza cel mai bine pentru tine.

1. Preludiu cu vibratorul

Incepe prin a misca cu delicatete vibratorul pe deasupra zonelor erogene cele mai sensibile. Cum ar fi sanii, sfarcurile si interiorul coapselor. Pentru unele persoane gatul, buzele sau abdomenul, sau interiorul coatelor raspund la stimularea cu vibratorul.

Pe masura ce devii excitat, focuseaza-te mai mult pe coapse si vagin, dar nu atinge zona intima inca. Tachineaza-te usor plimband vibratorul prin jurul ei, pe deasupra labiilor si in zona clitorisului pana aproape iti vine sa implori pentru contact direct.

2. Tachineaza cu delicatete

A tachina usor este similar cu tehnica anterioara, cu exceptia faptului ca de data aceasta te vei focusa mai mult pe zona vaginului, dar realizand un contact minim.

Incepe prin a aplica vibratorul deasupra vaginului tau si treci cu el usor catre clitoris. Odata ce ai ajuns acolo, revino inapoi. In timp ce realizezi aceasta tehnica corpul tau va urla dupa mai multa intensitate, dar nu ii oferi asta inca. Mentine o atingere delicata ca un fulg, cat poti de mult.

3. Focus clitoridian

Acum e randul clitorisului. Misca varful vibratorului pe deasupra clitorisului si aplica presiune direct pe acesta. Exista cateva lucruri pe care le poti face in acest punct:

- Poate vrei sa apesi capatul vibratorului pe una din partile clitorisului.

- Poate preferi sa treci pe deasupra lui inainte si inapoi.

- Poate preferi sa faci cerculete incet sau foarte repede.

- Poate preferi sa te tachinezi incontinuare aplicand presiune minima.

Cheia este sa experimentezi cu aceste tehnici diferite, si sa gasesti partea clitorisului care se simte cel mai placut prin stimularea cu vibratorul.

4. Capisonul clitorisului

Unele femei simt ca a intra in contact direct cu clitorisul se simte prea intens si chiar dureros. Daca te incadrezi in aceasta categorie, nu te ingrijora- nu esti singura- si exista o solutie simpla.

Trebuie sa folosesti capisonul clitorisului ca un amortizor. Este acea portiune mica de piele care il acopera. Deci in loc sa folosesti vibratorul direct pe clitoris, foloseste-l pe capison mai degraba. In acest mod vibratiile vor fi mai putin intese, dar totusi placute.

5. A trece pe deasupra

Este o tehnica foarte populara, si presupune a stimula intreaga zona a vaginului pe deasupra cu toata suprafata vibratorului. Trebuie sa apesi cu toata suprafata pe vagin. Varful acestuia ar trebui sa ajunga pe clitoris, in timp ce lungimea acestuia pe labii sau vagin, iar baza vibratorului la baza vaginului. Daca strangi picioarele in timp ce le apropii, ai putea cu usurinta sa tii vibratorul, chiar si fara maini.

6. Finalizeaza in interior

Cu toate aceste tehnici care au loc in afara vaginului, este timpul acum sa te gandesti la ce este in interior. Pentru aceasta este util un vibrator in forma de penis, care poate penetra cu usurinta vaginul.

Folosind lubrifierea ta naturala, sau un lubrifiant cumparat, umezeste bine vibratorul, si introdu-l cu delicatete in interiorul vaginului. Pur si simplu sa il lasi sa ramana acolo poate fi foarte placut, dar ai putea descoperi ca este mult mai placut sa aplici presiune pe punctele cele mai sensibile de acolo, in mod particular punctul G si glanda Skene, ca si punctul A, toate aceste putand provoca orgasm.

Experimenteaza cu presiunea pe care o aplici, intensitatea vibratiilor si diferitele zone din interiorul vaginului, pentru a descoperi care se simt mai intens.

7. Adauga degetele acestui mix

Doar pentru ca folosesti un vibrator nu inseamna ca nu poti folosi si degetele. De fapt a face asta adauga mai multa placere jocului. Foloseste-ti degetele pentru a iti stimula punctul G, in timp ce cu cealalta mana folosesti un vibrator pentru clitoris. Desgur poti face schimb de maini, sa folosesti degetele pe clitoris si un vibrator pe punctul G.

Cum am mai repetat deja, cheia este sa experimetnezi si sa vezi ce iti face placere. Poate vei descoperi ca preferi presiune pe punctul A sau sa stimulezi labia in loc de clitoris.

8. Foloseste vibratorul pentru sex mai bun

Vibratoarele sunt considerate de multe ori ajutoare in relatii, si a le vedea asa este o idee grozava. A folosi un vibrator in timpul sexului poate imbunatati in mod semnificativ placerea ambilor parteneri. Daca ai probleme in a atinge orgasmul in timpul sexului, a folosi un vibrator te poate ajuta sa atingi orgasme in timpul penetrarii. A il folosi pe clitoris in timpul anumitor pozitii ce iti permit acest lucru- face totul mult mai usor.

Daca iti face placere- poti cere partenerului sa foloseasca vibratorul pe tine in timpul sexului. Desigur ar putea fi distractiv si ca tu sa folosesti pe el vibratorul. Iarasi depinde de voi si de ce pozitii alegeti. Daca va place ideea- stimularea perineului poate fi foarte placuta- ca si testicolele.

Important! Unii tipi mai sensibili pot lua personal faptul de a folosi un vibrator in timpul sexului. Ar putea considera ca ei nu sunt suficienti de buni. Si poate fi foarte frustrant, in special daca tot ce iti doresti este sa incerci ceva nou cu el. Daca el se simte ofensat sau stresat, atunci poate ca e cazul sa il asiguri ca doar vrei sa incerci ceva nou, si ca nu este el de vina si nici nu greseste cu nimic.

9. In timpul sexului oral, sau hand job

La fel cum am sugerat mai sus, poti folosi vibratorul pe partener in timpul sexului, a sexului oral sau hand job. Iata cateva idei:

- Incearca sa treci usor cu vibratorul deasupra suprafetei si sa vezi cum reactioneaza.

- In timp ce ii oferi sex oral, poti folosi vibratorul pe testicole, sa il plimbi de-a lungul lor si sa le tachinezi usor astlfe

- Perineul barbatului este incredibil de senzitiv asa ca incearca sa presezi vibratorul in acest punct. Desi este sensibil poti incerca mai multa fermitate caci va fi mai placut pentru el.

- Daca barbatul tau este fan jucarii, nu te retine din a folosi si pentru stimulare anala. Poti tachina intai exteriorul si apoi sa intri usor in interior, sau chiar sa penetrezi cu vibratorul.

Avertisment!

Desi vibratoarele imbunatatesc viata sexuala a majoritatii femeilor, exista si o parte intunecata pe care o simt majoritatea.

Si nu ma refer la adictie, ci altceva mai subtil.

Cand incepi sa folosesti vibratorul, vei remarca ca vibratiile te vor face sa ai orgasm foarte usor, chiar foarte rapid. Insa cu timpul vei constata ca si corpul tau sa ve adapta la puterea vibratorului, ca si orgasmele. Asta inseamna ca dupa ce vei reveni la stimularea cu degetele nu vei resimti placerea la fel, ceea ce va face mai dificil sa ai orgasm.

Este valabil si pentru sexul clasic. Daca corpul tau s-a adaptat stimulilor vibratorului, iti va fi putin dificil sa ai orgasm, pentru ca barbatul nu iti poate oferi aceiasi stimulare. Deci dependenta poate fi in acest sens. Solutia e simpla, inceteaza sa mai folosesti vibratorul cateva luni si senzitivitatea va reveni.

Un ultim lucru de spus este ca vibratorul poate acoperi si stimula multe arii. Adesea cand incepi sa il folosesti esti deja excitata asa ca sari peste preludiu si pregatire, asa ca folosese-l cum iti place tie mai mult si bucura-te la maxim!