Drywell este un brand de jucarii erotice japonez, care pune accentul pe intimitate, si intelegerea permanenta a utilizatorilor, astfel incat produsele au un inalt simt estetic, design creativ si valoare practica. Avand o experienta de 6 ani, accentul cade pe filosofia inovatiei in design, si aspectul practic, cu focus totodata pe tehnologie si materiale prietenoase cu mediul, in timp ce integreaza elemente moderne.

Produsele adopta designul traditional japonez, care pune accentul pe simplitate, inovatie si simt practic, ca fiind valorile de baza ale produselor.

SCEPTRUL REGINEI

Numele provine de la imparateasca Rusiei, Ecaterina cea Mare, care este o figura reprezentativa a feminismului, si simbolizeaza libertate, egalitate si putere. Astfel Sceptrul reginei este cea mai creativa jucarie pentru stimulare feminina din zona, oferind senzatii interactive adaptative.

Astfel iti permite sa experimentezi statutul unei regine, si totodata cel mai instinctual sex. 

Sceptrul Reginei este cea mai creativa jucarie sexuala pentru femei, care ofera experienta orgasmului total, care se simte in intreg corpul.

Simte puterea rasfatului sexual, datorita vibratiilor ultra puternice pentru stimularea punctului G, in timp ce vibratiile progresive satisfac pe deplin clitorisul, ca si tehnologia patentata cu senzori de presiune, care se ridica si coboara odata cu tine, si care te rasfata similar cu degetele iubitului.

Potrivit reactiilor instinctuale, senzorul de presiune ofera tripla actiune, care provoaca orgasme in valuri, care vin din nou si din nou, oferindu-ti o calatorie fantastica de stimulare nesfarsita.

Masturbatorul HURRICANE

Designul unic dar simplificat face ravagii in corpul tau exact ca un urgan, oferindu-ti stimulare de impact, si purtandu-te catre o experienta de climax fara precedent, ceea ce te va face sa vrei sa te scufunzi in mangaierile dulci ale miscarilor naturale, iar si iar.

Asa ca incepe pasiunea furtunoasa chiar acum, cu aceasta noua forma de placere, creata intr-un mod diferit de a gandi. Deci incearca ceva nou, si Hurricane te va duce catre noul nivel al experientelor. 

Desire

Este un vibrator cu textura si culoare ca de bezea, dar cu vibratii utra inalte. Il poti folosi fara maini, fixat in baie, pe podea sau pe perete. Are design atractiv, iti relaxeaza corpul si mintea si imbunatateste activitatea sxuala. Este extrem de silentios. 

Flexible Bending Vibrator

Cedeaza senzatiilor supreme oferite de aceasta creatie divina, care ofera senzualitate fara rival, si stimulare in 6 moduri ajustabile ca intensitate. Este catifelat si delicat, avand vibratii si pulsatii concomitent.

Capul in lungime de 4.5 cm si 30 grade unghi de inclinare are designul special pentru a se potrivi structurii vaginale, pentru a face posibil orgasmul in 8 secunde. Combina vibrator clitoridian, dildo anal si vibrator pentru punctul G, toate intr-un singur produs. Este silentios, nu depaseste 38 decibeli. Doar imagineaza-ti un deget care se misca pe punctul tau G, sfarcuri, anus, testicule sau orice alta zona sensibila care asteapta explorare.

Thrusting Rotating Beads Rabbit

Acest vibrator tip iepuras, se roteste si pulseaza asupra punctului G, pentru un orgasm mai puternic fiind creat pentru a oferi o experienta sexuala completa pentru femei, in interior si exterior. Suprafata usor texturata impinge inainte si inapoi exact ca un penis real, pentru placere interna minunata. Stimulatorul clitoridian este flexibil, urechiusele acestuia vibrand asupra clitorisului intr-un mod incredibil, modelandu-se dupa anatomia femeii.

Daca tanjesti dupa dubla stimulare vei adora acest vibrator. Are multiple functii de pulsatii, rotatii si vibratii, pentru a explora tot ce iti doresti. Vibratiile si pulsatiile sunt controlabile individual incat sa alegi ce ti se potriveste. Indiferent de optiune, orgasmele vor fi explozive.

Dildo realistic cu testicule

Realizat din silicon de grad alimentar, acest dildo aduce o cu totul nou senzatie in ceea ce priveste sexul. Acest tip de silicon este cel mai rezistent la degradare, inclusiv produsa de oscilatii ale temperaturilor, iar daca este ingrijit cum trebuie nu se va deteriora in timp. Este usor, placut, si nu ocupa mult spatiu. Totodata nu este toxic, nu contine BPA, latex, plumb sau ftalati.

Designul este ergonomic, oferind o atingere ca de piele naturala, si este flexibil si moale. Dispune de o baza cu suctiune puternica, pentru a il putea fixa pe perete sau podea, si folosi fara maini. Totodata este compatibil cu hamurile tip strap-on. Toate acestea la un loc ofera o experienta reala si autentica.