Ponturi pentru a iti condimenta viata sexuala

1. Comunicarea buna este cheia

Cel mai important factor cand este vorba despre a avea parte de sex kinky cu partenerul tau este a intelege importanta comunicarii. Poate suna plictisitor, dar fara comunicare nu ai cum sa intelegi nevoile partenerului, si nu are cum sa ghiceasca ceea ce iti place si ce ai tu nevoie. Comunicarea buna inseamna si sa folositi un cuvant de siguranta daca inititati un joculet mai intens.

2. Unele lucruri poate ti se vor parea neinteresante si e ok

Poate vor fi unele idei care ti se vor parea neatractive pentru tine si partenerul tau, si este perfect in regula. Cheia este a gasi ceea ce functioneaza pentru tine si a expanda ideea. Daca descoperi ca sexul dur este ceea ce iti place, este grozav. Daca nu iti place sa adaugi accesorii, atunci evita.

3. Incepe incet

Indiferent de unde iti iei ideile pentru sex kinky, sfatul este sa incepi incet si sa o iei treptat. Deci, daca vrei sa fii pleznita de partener, testeaza intai cu palma sau peria de par inainte sa cheltui cateva sute de lei pe bice, palete sau cravase.

4. Legat la ochi

Poate e cea mai banala idee de kinky sex pe care ai auzit-o. Ok, poate ai folosit-o deja, dar nu asta conteaza...asta e usor, foloseste o esarfa, o masca sau cumpara ceva special pentru ochi. Important este ceea ce faci cat este legat la ochi. Pastreaza asta in minte si incearca ideile urmatoare.

Rece si cald

Cand partenerul e legat, joaca-te cu senzatiile de cald si rece..

- Deruleaza un cub de gheata peste sfarcuri, penis, testicule si buze.

- Ia in gura niste sos de ciocolata, si incepe sa ii faci sex oral (doar asigura-te ca nu este prea fierbinte).

- Incearca sa ii oferi un sex oral cu cuburi de gheata sau sampanie rece in gura.

Joaca-te cu intrebarile

In cele ce urmeaza poti juca un simplu joc de intrebari si raspunsuri, si ofera pedepse in functie de raspunsuri. Du-l intr-un loc nou Poti sa il conduci undeva unde nu se asteapta. Poate fi o alta camera, dar daca vrei sa fii cu adevarat kinky, poti sa il duci in subsol, sau undeva afara, daca va place asa ceva. Un alt beneficiu este ca astfel poate vei simti mai putina presiune pusa asupra ta. Daca adesea simti presiunea de a performa intr-un anumit fel pentru barbatul tau, sau daca te simti nesigura referitor la cum arati in timpul sexului, atunci daca el este legat la ochi poate ca simti mai putina presiune.

5.Restrictie

Seturile de restrictie ofera posibilitati nelimitate cand e vorba de kinky sex. Iata cateva din modurile preferate in care poti sa condimentezi lucrurile. 

Foloseste-ti corpul tau pe corpul lui- asta este usor si nu necesita vreun echipament special. Iti poti folosi mainile pentru a ii imobiliza mainile deasupra capului, la spate sau pe o parte. De asemenea iti poti folosi greutatea corpului pentru a il restrictiona prin a te aseza deasupra lui.

Catuse, funii, echipament de bondage- sunt optiuni mai usor de intuit. Totusi iata cateva exemple care te pot ajuta:

- Leaga-l cu catuse la spate.

- Leaga-i picioarele si glezenele de pat.

- Leaga-i gleznele incat sa fie despartite picioarele, pentru a se simti si mai vulnerabil

- Pune-l intr-o camasa de forta pentru a afla cine e seful

- Leaga-i mainile si picioarele intre ele la spate

- Poti chiar penisul sa i-l restrictionezi, folosind o centura de castitate.

De obicei cel submisiv este cel restrictionat, dar nu intotdeauna.

6. Lovituri

Primul lucru pe care trebuie sa il stii despre aceasta idee kinky este ca unii prefera lovitul ca fiind extrem de hot si incitant, in timp ce altii nu suporta deloc. Totul se reduce la preferintele personale. Pastrand asta in minte, poate iti doresti totusi sa experimentezi. Si iata cateva idei cum sa faci..

In timpul sexului

Daca barbatul tau sta deasupra in timpul actului sexual, sau in orice pozitie in care este usor sa ai acces facil, poti incerca sa il palmuiesti usor peste fund. Pur si simplu deschide palma si apuca-l bine de fund dupa ce l-ai lovit. Cheia e sa experimentezi si sa vezi cum raspunde mai bine.

Daca joci un joc kinky cu barbatul tau, si esueaza intr-un task, sau daca l-ai prins facand ceva obraznic sau interzis, atunci poate ai vrea sa il pedepsesti pleznindu-l. Ii poti porunci sa stea asezat in patru labe sau sa ramana in picioare, sprijinit de perete sau intins pe masa. Un mod bun de a iti impune vointa asupra partenerului este sa il faci sa numere fiecare lovitura.

Instrumente

Daca chiar iti place sa faci asta, iata cateva instrumente care te pot ajuta sa obtii un nivel similar de placere si durere, depinzand de senzatiile de care te bucuri

- Bice

- Bice din multiple fasii

- Palete de diverse forme si dimensiuni

- Cravase

- Nuiele

O mare avertizare

Loviturile lasa urme si provoaca leziuni usoare ale pielii si tesutului, asa ca este important sa eviti zona organelor interne, pentru a nu cauza daune serioase. Focuseaza-te mai degraba pe fund si atat.

7. Fa din sexul oral o experienta kinky crazy

A oferi unui barbat sex oral, sau a il avea pe el intre picioare- rasfatandu-te in maniera similara poate nu suna asa aparte, dar poate fi. Iata cum.

Mainile pe cap

Cand partenerul tau te rasfata cu un sex oral, ai putea sa iti pui mainile dupa cap si sa te relaxezi...sau ai putea sa il apuci pe el de cap, sa il ghidezi.

Si in momentul in care incepe sa faca ceva extrem de satisfacator, incepe sa ii masezi usor scalpul. Si daca face ceva ce nu te incanta neaparat, inceteaza sa il masezi. Si este un mod usor de a ii oferi feedback. Desigur nu te abtine din a oferi feedback si vocal.

Alt avantaj al mainilor pe capul lui, este ca daca vrei mai multa intensitate in timp ce te rasfata cu limba- este pur si simplu sa aplici mai multa presiune, pentru a-l aduce mai aproape de tine.

Desigur aceleasi trucuri le poate folosi si barbatul cand ii oferi sex oral.

Contact vizual

A mentine contactul vizual cu partenerul in timp ce ii oferi sex oral va crea automat o atmosfera mai intima.

Si chiar daca nu suna kinky, crede-ma ca este. Foarte! Trebuie sa mentii contactul vizual cu partenerul exact in momentul orgasmului. Este incredibil de puternic!

Unde o faci

Alt mod de a face din sexul oral ceva deosebit este sa o faci intr-un loc special. Iata cateva idei:

- In masina (daca nu incalci vreo lege!)

- Intr-un loc care iti taie respiratia, cum ar fi pe varful unui munte, pe o plaja sau oriunde ai o priveliste incredibila.

- Intr-o camera goala, de la o petrecere.

Finalizarea

Poti sa ii oferi partenerului cel mai obisnuit sex oral, dar daca stii sa finalizezi, poate deveni super hot. Iata cateva modalitati kinky sa finalizezi sexul oral...

- Pe mana, si apoi sa lingi

- In gura si apoi sa inghiti in timp ce mentii contact vizual

- Pe fata ta, pe gat, sani, fund, spate, sau orice parte a corpului dupa care partenerul tau este innebunit.

69

Pozitia 69 este atat de simpla si totusi distractiva! Si exista atatea modalitati in care o poti executa, incat nu te limita.

8. Pedepse si recompense

Un mod extrem de simplu de a face din viata ta sexuala una mai kinky este sa introduci pedepsele si recompensele.

Inainte de a explora subiectul, trebuie sa intelegi un lucru important...este despre a te distra, nu despre a controla partenerul. Daca folosesti pedepse si recompense pentru a controla partenerul, atunci el nu se va mai simti apropiat de tine. Dar daca le folosesti pentru a face sexul mai incitant, atunci te vei distra grozav.

Iata cateva idei despre cum sa folosesti pedepsele si recompensele in viata ta erotica:

- Ea finalizeaza prima. Daca nu, el va fi pleznit.

- Fara orgasm timp de o saptamana. Daca incalca asta, trebuie sa curete intreaga casa.

- Cel putin 10 minute de penetrare inainte de orgasm. Daca nu, trebuie sa iti faca sex oral.

- Trebuie sa il trezeasca printr-o partida de sex ora. Daca nu, trebuie sa o faca in timp ce el se uita la TV.

- Intrecerea 69- in timpul pozitiei 69, cel care are primul orgasm pierde, si trebuie sa ii aduca celuilalt micul dejul in pat.

Poti folosi si pedepse directe si un sistem de recompense instant. Totul tine de tine. Iata cateva exemple:

Recompense

- 10 secunde de sex oral

- 20 secunde de hand job

- 15 secunde de sex

- 60 secunde de sarut pasional

- 30 secunde de masat testicule

Pedepse

- Pleznituri

- Gadilit

- Lovit peste fata

- Ciupit

- Strans testicule

9. Sexul kinky poate fi foarte cerebral datorita vorbitului dirty sau a introducerii pedepselor si recompenselor, dar sunt si alte aspecte fizice si usor brutale ce pot fi foarte placute...si aici spun din a introduce agresivitatea.

Iata cum:

Foloseste unghiile

Cel mai usor mod de a fi usor agresiva sunt unghiile

- Daca sunteti in pozitia misionarului sau variatiuni pe tema asta, il poti zgaria cu usurinta pe spate, umeri si brate. Si chiar mai jos spre fund.

- Poti fi mai blanda sau mai dura. Este bine sa incepi mai usor si apoi sa continui in functie de feedback.

- Ii poti zgaria tot spatele, nu te limita la un singur loc.

Foloseste gura si dintii

Urmatoarea etapa este a iti folosi dintii. Aici trebuie sa fii foarte delicata. Nu trebuie sa ranesti.

- Ii poti lasa o urma de muscatura in timp ce il saruti fie pe gat fie undeva pe corp.

- Depinde de pozitia sexuala in care te afli, poti musca sau suge orice parte a corpului. Doar asigura-te ca eviti penisul si testiculele, pentru ca sunt mult mai sensibile.

- Incearca sa il apuci cu fermitate, sa il musti usor in timp ce are orgasm.

Foloseste-ti puterea

Gura si mainile tale sunt doar o mica parte a ecuatiei. A iti folosi puterea pentru a il imputernici pe cel de langa tine poate fi de asemena super kinky. Iata cateva idei despre cum sa faci asta.

- Cand esti tu deasupra, fixeaza-i mainile barbatului deasurpa capului.

- Cand vrei sa schimbi pozitia, preia controlul si misca-te tu incat sa schimbi pozitia corpului, incat el sa iti simta puterea.

- Incearca sa il prinzi de gat si strange putin, ca si cum l-ai sugruma usor.

Cateva aspecte despre cum sa fii dura cu el

Exista moduri corecte si moduri gresite sa faci sex dur cu un barbat.

Modul corect este acela care iti vine natural tie. Daca in mod natural este submisiva, si nu iti place sa fii dura in pat, atunci nu te simti fortata sa o faci. Si in plus, se va simti ca nu e natural si e fortat, ceea ce poate strica tot cheful.

Modul corect este sa vorbesti cu barbatul tau si sa te asiguri ca primesti feedback de la el referitor la ceea ce ii place si ce nu ii place, si sa il informezi si care sunt preferintele tale. Poate ii place sa fie zgariat Poate nu? Nu ai de unde sti pana nu ceri feedback.

10. Tras de par

Trasul de par face parte din categoria de sex dur, de care tocmai am vorbit mai sus. Dar poate conduce la placere intensa si sex kinky.

Dar, pastreaza in minte ca...trasul de par poate fi placut, kinky si erotic sau dimpotriva dureros, depinde cum o fac. Hai sa incepem cu modul potrivit in care se face asta

Modul potrivit pentru a trage de par

1. Partea cea mai placuta este in partea din spate. Adica partea opusa a fetei.

2. Incepe cu cele 4 degete pe spatele gatului, unde e linia parului. Apoi incetisor mergi mai sus, punand presiune cu buricele degetelor pe scalp, si cu unghiile.

3. Cand ajungi in varful capului, apuca-i parul tragand usor de tot. Acum nu trebuie sa ii smulgi parul cu totul, dar nici sa fii atat de gentil incat sa nu simta nimic.

4. Trage usor in jos, lasand sa iti scape parul printre degete pe masura ce faci asta.

5. Repeta de cate ori doresti, si alterneaza mainile sau fa-o cu amandoua.

Pont: cel mai usor mod este sa testezi asta pe tine, sa afli ce iti place si apoi sa faci asta pe celalalt.

Cateva note despre trasul de par

- A trage pe cineva de par din alta zona decat de pe cap va fi cu siguranta dureros, nu placut.

- Daca nu are suficient par sau se rade, atunci trebuie sa te concentrezi pe a zgaria usor spatele scalpului in loc.

- Cu toate aceste idei sexy, obtine feedback de la partener, pentru a vedea cat de mult ii place si unde ii place mai mult.

11. Wrestling

A te lupta cu partenerul poate parea stupid, dar este preludiul perfect pentru sex kinky. Gandeste-te ca e un mod de joaca si de flirt combinate.

Este ceva incredibil de hot despre a incerca sa il dobori cu forta ta, si a il face sa se supuna tie inainte de a isi relua pozitia si a prelua el controlul asupra ta, si a isi lua ceea ce isi doreste.

Cel mai usor mod este sa astepti pana a ajunge in pat impreuna. Incepe sa il gadili pana spune ceva amuzant si apoi va incerca in mod natural sa te opreasca. Si acum este sansa ta sa te joci de-a lupta. Pe masura ce faci asta, asigura-te ca il si saruti in acelasi timp, in asa fel incat sa stie ce e in mintea ta. Iata cateva modalitati sa te lupti cu partenerul.

- Incearca sa il impingi pe spate, in timp ca stai calare deasupra lui.

- Incearca sa ii fixezi mainile deasupra capului.

- Incearca cu delicatete sa ii rasucesti mainile la spate.

Dupa ce faceti asta in pat, poti continua si in alte parti ale casei, sau chiar in afara casei.

Aminteste-ti ca intreg scopul aici este sa te distrezi in timp ca va jucati. Amandoi ar trebui sa radeti si sa va bucurati.

12. Degradare si umilire

Degradarea si umilirea pot fi incredibil de sexy doar daca amandoura va place, si va respectati reciproc limitele.

Deci la ce ma refer prin degradare si umilire?

Iata cateva idei

- Sa fii scuipat

- Sa fii lovit

- Sa fii apucat de par (dureros) si tras dupa

- Sa fii tintuit ca intr-o cusca

- Sa fii pus sa mananci de pe jos

- Sa fii umilit verbal sau in alte feluri

- Sa fii obligat sa porti o zgarda sau lesa

- Sa fii fortat sa umbli dezbracat

- Sa fii numit cu un nume degradant (curva, sclava, etc)

- Sa fii fortat sa faci alte lucruri in public.

Cateva note referitoare la degradare si umilire

Sfatul meu este sa incorporezi aceste idei in viata ta sexuala, si sa le discuti cu partenerul inainte de a le incerca.

Daca vreunul dintre voi nu agreaza ideea, si se simte umilit in sens negativ, atunci nu va veti distra deloc.

Sfatul meu este sa incepeti usor calatoria spre acest teritoriu, incepand cu dirty talk si avansand progresiv.

13. Placere din durere, adica sadism si masochism

A fi degradat sau umilit poate nu functioneaza pentru tine, dar poate ca iti place durerea. Iti place acea senzatie pe care o ai cand te plezneste pe fund? Atunci s-ar putea sa fii un pic masochist.

Sau poate iti place sa ii privesti fata partenerului in timp ce il plenesti sau ciupesti? In cazul acesta ai putea fi sadic.

Exista multiple moduri pentru a induce durere mai multa sau mai putina partenerului, daca esti sadic. Si desigur poti inversa rolurile daca esti mai degraba masochist.

Iata cateva exemple:

- Pleznit

- Ciupit

- Palmuit

- Lovit

- Socuri electrice

- A strange zonele mai sensibile

- A folosi cleme pentru sfarcuri

- A iti forta partenerul sa stea in poztii stresante

- A iti forta partenerlul sa poarte o bila pentru gura pentru anumite perioade de timp.

Cateva note referitoate la sadism si masochism

Ca si la punctele de mai sus, trebuie sa tii cont de cateva reguli pentru a te asigura ca atat tu cat si partenerul va bucurati de timpul petrecut impreuna.

Cea mai importanta ramane comunicarea, a oferi celuilalt feedback si a incorpora acest feedback in sesiunile de sex, in special in primele ocazii cand sunt implementate.

Asta inseamna sa folositi un cuvant de siguranta in caz ca lucrurile scapa de sub control. In final, sfatul este sa incepi incet si sa cresti intensitatea gradual, pana ajungeti la nivelul care va satisface pe amandoi, fara ca lucrurile sa devina urate sau sa degenereze.

14. Foloseste-ti propriile cuvinte, modul potrivit de a vorbi murdar

A vorbi murdar este un mod atat de puternic si flexibil de a face sexul mai kinky si incitant. Daca vrei sa inveti sa vorbesti dirty, poti invata de aici, si vei afla ponturi si moduri in care iti va fi mai usor sa faci asta.

Intensifica experienta

In timpul actului sexual nu trebuie sa spui prea multe, dar pe masura ce te apropii de orgasm, poti incepe sa gemi si sa adaugi cateva cuvinte pentru a intensifica senzatia pe care o simte partenerul. Iata cateva exemple:

- Yes, yes, yes baby

- Mmmmmm, oooooooooo

- Termin chiar acum, am orgasm, vineeeeeeeeeee

- Da, exact acolo, daaa.

Desigur daca vrei mai mult de atat vei gasi in acest ghid.

Amplifica trairile

Alt mod grozav de a vorbi dirty este sa construiesti tensiunea si a il excita bine inainte sa treci la treaba. Iata cateva exemple:

- Incearca sa ii soptesti in ureche partenerului, cand sunteti plecati in oras "Cat mai dureaza pana ajungem acasa? Sunt excitata si te vreau in mine".

- Inainte de a te intalni cu el, trimite-i un mesaj sexy " Abia astept sa te vad mai tarziu! Mi-a fost asa greu sa ma concentrez la munca. M-am gandit numai la tine, cum iti dai drumul in gura mea. Abia astept!"

- Daca pleci dimineata la munca, saruta-l de ramas bun, apoi sopteste-i in ureche inainte de a pleca " Abia astept sa ma reintorc de la munca, si sa iti fac sex oral". Va ramane doar cu asta in gand pentru tot restul zilei.

15. Implicati si alte persoane (swing & altele)

O idee kinky care clar nu este pentru oricine este sa inviti alte persoane sa participe la momentele voastre sexy. Exista mai multe feluri de a face asta...

Menage a troix- sunt cele mai populare fantezii, si este considerata rezonabila atat de femei cat si de barbati. Totusi trebuie sa marchezi diferenta dintre fantezie si realitate.

Fantezia este sa faci sex incredibil cu doi oameni in acelasi timp, in timp ce realitatea poate implica de fapt mai multe emotii decat te-ai fi asteptat initial...ma refer la gelozie, frica si insecuritate.

Deci daca planuiesti o partida de sex in trei cu partenerul tau, asigura-te ca ai luat aminte de aceste potentiale emotii negative, si discutati-le mai intai, intainte de a explora teritorii noi.

Swing- schimbul de parteneri poate implica si menage a troix, dar de fapt se refera la un stil de viata care exclude monogamia, in cadrul careia sexul se poate intampla in afara relatiei, in multe si diverse moduri, indiferent ca e vorba de o partida de o noapte, o aventura in desfasurare sau a vizita un club de sex impreuna.

Cu alte cuvinte, swingerii sunt angajati intr-o relatie unul cu celalalt emotional, dar fac sex si cu alti oameni. Pentru unele cupluri, poate suna super hot si kinky si ii poate apropia, in timp ce pentru altii poate fi un adevarat dezastru. Si de vreme ce intimitatea este un aspect important, comunicarea buna este cruciala pentru a face swingul sa functioneze.

Voyeurismul- este un alt mod kinky pentru a implica alte persoane in viata sexuala. Poate ca te bucuri sa privesti partenerul in timp ce este intim cu altii, sau poate vrei sa te bucuri de alti oameni care te privesc. Doar asigura-te ca toata lumea aproba si ca nu incalcati nici o lege.

Mai multe idei- asta e doar o introducere in a implica alte persoane in viata ta sexuala, dar adevarul este ca nici macar nu am explorat bine suprafata. Iata cateva idei de cercetat:

- A iti privi partenerul in timp ce face sex cu altcineva

- Poliamorul

- Relatiile deschise

- Cluburile de sex

16. Joaca in public

Include orice care te incita si te excita si are loc intr-un spatiu public. Nici macar nu trebuie sa fie neaparat ceva wild. Vorbesc de lucruri simple, cum ar fi:

- Sa porti o fusta scurta fara lenjerie intima

- Sa porti o jucarie sexuala, cum ar fi un dop anal

- Sa nu porti sutien pe sub bluza

Poate ca stii deja asta dar totusi iti reamintesc ca cel mai important lucru referitor la joaca in public este sa te asiguri ca nu incalci legea!

17. Jocul de rol

Ai avut vreodata o fantezie cu un pompier sau politist? Sau sa fii secretara unui sef sexy si autoritar?

Asta e si ideea in cadrul jocurile de rol, ai ocazia sa iti pui fanteziile in practica si totusi sa ramai in control, ce poate fi mai kinky decat asta? Iata cateva idei standard de jocuri de rol care te vor inspira cu siguranta:

- Sa fii santajat/amenintat

- Sa fii fortat sa faci sex

- Sa platesti o datorie in favoruri sexuale

- Sa fii un star porno, dansatoare la bara sau escorta

- A fi o maseuza care ar face orice sa isi multumeasca clientul

- Sa iti fie corupta inocenta de catre cineva mai experimentat....sau sa fii tu cea care corupe

- Straini intr-un bar

- Instructorul de inot care este un pic prea dedicat, si conduce la sex in apa...doar asigura-te ca esti intr-o piscina privata.

- A te preface ca esti cineva celebru sau ca esti cu cineva celebru

- Sa fii o sotie plictisita, sau un sot plictisit

- Tu sau partenerul tau sa fiti intr-o pozitie de autoritate cum ar fi, pompier, politist, doctor, curier, avocat corpupt, profesor, antrenor, proprietari de sclavi, etc

- Tu sau sau partenerul tau sa fiti intr-o pozitie submisiva cum ar fi criminal, student, intern, sclav, etc.

Acestea sunt doar cateva exemple pentru a deveni creativ. Vei avea propriile fantezii specifice, pe care vei vrea sa le pui in practica cu barbatul tau, deci asigura-te ca te focusezi pe fanteziile tale, nu neaparat cele de aici.

In final, este important sa intelegi ca a te preface ca esti stripper, in timp ce partenerul este client- te poate face sa te simti putin jenat. Este valabil pentru orice joc de rol si este in regula, doar asigura-te ca amandoi puteti rade de acest lucru, si ca va puteti bucura unul de celalalt.

18. Elibereaza animalul din tine

Asta inseamna sa faci sex pasional, animalistic, in care esti complet pierdut in acest moment cu partenerul. Si aici vorbim despre:

- A nu te gandi la ziua de maine

- A nu te gandi la job sau finante, sau la ceva ce ti-a spus cineva zilele trecute

- Atentia ta completa si deplina sa fie pe partener, si a lui pe tine

- Sa il simti cum te cuprinde cu toata fiinta, in timp ce ii soptesti la ureche lucruri pe care nu credeai ca le vei spune vreodata.

Cu alte cuvinte, a iti pierde complet inhibitiile si a fi in momentul prezent.

Toate astea suna incredibil de sexy, amuzant si usor, dar in realitate, a te abandona momentului, si a face sex pasional este dificil si adesea greu de prezis.

Iata cateva feluri de a i-l face mai usor.

Indeparteaza obstacolele

Cel mai mare factor cand e vorba de a elibera animalul din tine este sa inlaturi diverse obstacole cum ar fi:

- Stresul de a avea grija de copii sau alti membri ai familiei (solutie- cauta o bona pentru cateva ore pe saptamana sa te ajute cu asta).

- Stresul cauzat de locul de munca (solutie- redu numarul orelor de munca daca este posibil, sau ofera-ti cate o zi libera in care sa te nu te gandesti deloc la munca)

- Esti lipsit de energie (solutie- fa miscare si mananca mai sanatos)

- A fi lipsit de libido (solutie- mergi la medic si cauta o solutie)

Conform studiilor libidoul este afectat fie de acceleratori care ne fac sa vrem sex, dar si obstacole, cum sunt cele enumerate mai sus. Cu totii avem din fiecare. Descopera.

A construi tensiunea sexuala

Urmatorul pas este sa te asiguri ca construiesti tensiune sexuala cu partenerul. Acea senzatie de energie si electricitate intre voi doi.

Noi locatii si situatii

Ai observat vreodata ca sexul in vacante este mai usor si mai distractiv? Aceea este puterea unei noi locatii si situatii in care te afli cu partenerul. Esti in alta realitate decat in viata de zi cu zi, ceea ce face mai usor din a face sex mai pasional. Parca aproape reseteaza butonul vietii sexuale.

O bautura sau o tigara

Unele persoane au descoperit ca a bea un pahar sau doua de alcool ajuta la relaxare si destresare. Alte persoane au descoperit ca a fuma marijuana are acelasi efect (asigura-te ca e legala in tara ta mai intai).

Cu toate acestea, a face exces de fumat sau baut poate fi calea sigura catre dezastru.

19. Complimenteaza modul sau aventuros

Asa cum am tot repetat, comunicarea buna este cheia pentru a va asigura ca amandoi primiti ceea ce vreti sa obtineti in viata voastra sexuala.

Cu toate acestea, a cere direct ceea ce vrei poate fi uneori dificil sau chiar mai rau-poate celalalt va deveni defensiv (asa este, unele persoane au ego-ul sensibil). Si poate fi o catastrofa in cazul in care vrei sa incerci lucruri noi.

Deci care este cea mai buna cale sa il faci pe celalalt sa fie mai deschis? O cale grozava pentru noi idei si pentru a explora noi teritorii este complimentarea stilului aventuros.

Cel mai bun mod este sa trimiti un mesaj dupa o noapte distractiva impreuna "Noaptea trecuta a fost minunata! Imi place la nebunie cat de aventuros esti in dormitor!"

Ar trebui sa trimiti acest mesaj chiar daca nu este in mod particular aventuros. A gadila egoul unui barbat cu un mesaj ca acesta are un efect interesant. Cei mai multi parteneri vor sfarsi prin a te complimenta si a deveni mai aventurosi cu timpul. Si daca este deja aventuros, ar trebui sa faci complimente oricum, pentru a reintari acest aspect. Fie prin mesaj fie direct verbal cand sunteti impreuna.

In concluzie, a iti complimenta partenerul referitor la stilul lui aventuros si kinky de a fi, este un mod grozav de a il face sa incerce lucruri noi cu tine.

20. O abordare mai indirecta

Daca pentru moment iti este dificil sa vorbesti despre sex cu partenerul tau, sau daca el se stramba de cate ori sugerezi sa incercati ceva nou, atunci poate vrei sa incerci o abordare mai indirecta.

Poti lasa un articol deschis sau o carte pe care stii ca le va vedea. Si apoi daca aduce subiectul in discutie, poti intreba ce parere are si daca este ceva ce ar vrea sa incerce din ce scrie acolo. Puteti citi impreuna si eventual discuta despre.

21. Uitati-va la filme porno impreuna

Alt mod este de a il intreba daca i-ar placea sa se uite la filme porno impreuna cu tine pentru a vedea daca sunt idei pe care le puteti incerca impreuna.

Multe persoane vor adora aceasta idee, in timp ce unii ar putea fi evitanti. Desigur pentru a usura asta, il poti lasa pe celalalat sa aleaga ceva ce ii face placere. Poate vrea sa iti arate ceva ce ii face place in mod deosebit. Si pe masura ce priviti puteti discuta despre pozitii preferate, a fi submisiv sau dominant, daca prefera sa purtati ceva, accesorii, jucarii, lenjerie.

22. Cuvinte de siguranta

Deja am mentionat putin despre cuvintele de siguranta, insa chiar sunt mandatorii daca va implicati in activitati kinky ce au potentialul de a rani partenerul.