Squirtingul si ejacularea feminina sunt termeni relativ diferiti, insa dincolo de semantica insa iata cateva tehnici pentru a iti activa izvorul feminin.

Aditional, partenerul tau ar putea gasi acest ghid util, pentru a intelege cum sa te ajute sa atingi aceasta minunata senzatie.

1. Detalii despre anatomie

Inainte de a invata tehnica potrivita pentru squirting, este important sa iti intelegi propria anatomie, si unde e pozitionat totul in zona.

In imaginea de mai jos poti vedea unde se afla partile anatomice importante. 

Punctul G

Desi imaginea este destul de detaliata, este important sa retii locatia punctului G. Desi unii medici inca ii neaga existenta, nu ii putem nega existenta, dar sensibilitatea acestuia difera de la persoana la persoana, si de la o situatie la alta.

Punctul G este cea mai importanta zona pe care sa ne concentram, si este localizata pe peretele anterior al vaginului, la 3-8 cm de intrare.

Trebuie sa retii ca punctul G este dificil de gasit cand nu esti excitat. Cu toate acestea, cand esti excitat isi mareste dimensiunea. Si cand devine mai mare se simte moale, spongios si usor denivelat pe suprafata. Textura sa se simte similara cu interiorul gurii, insa mai moale.

Glanda Skene

Cand stimulezi punctul G, stimulezi in acelasi timp o glanda amplasata putin mai sus, numita glanda Skene (supranumita si prostata feminina). Glanda Skene este localizate in preajma peretelui uretrei, si se conecteaza cu uretra. Glanda Skene este locul pentru squirting.

Nu poti stimula glanda Skene direct, fiind in interiorul peretelui vaginal. Mai degraba, este deasupra punctului G. Deci poti doar sa o stimulezi indirect cand stimulezi punctul G. In concluzie ne vom concentra pe stimularea punctului G.

Glanda Skene poate fi diferita de la o femeie la alta, si exista cazuri unde nu s-a gasit aceasta glanda la unele femei. Datorita acestui aspect, unele femei pot ejacula foarte usor in timp ce altele intampina dificultati. Desigur sunt si alti factori pe care ii vom atinge pe parcurs.

Clitorisul

Cand inveti sa ejaculezi, clitorisul nu este la fel de important ca punctul G. Asta deoarece majoritatea femeilor experimenteaza squirtingul prin stimularea punctului G, cu toate acestea nu este imposibil.

Deci pentru majoritatea persoanelor, restul anatomiei feminine este pe loc secundar, dupa punctul G, cand vine vorba de a porni izvorul feminin. Deci pentru a pastra lucrurile simple, nu vom discuta despre clitoris in cele ce urmeaza.

2. Tehnici de squirting

Una din partile cheie a invata cum se face este sa intelegi ca e un intreg proces care se construieste. Squirtingul nu se intampla mecanic, urmand cateva tehnici. Este necesar sa o iei incet pentru a intra in aceasta stare excitata si foarte comoda.

Fa-te comoda si relaxata

A fi comoda si relaxata este o prioritate. Fiecare are rutina preferata pentru relaxare. Poate e vorba de a te intinde in pat in haine comoda in timp ce pentru altii poate insemna un dus fierbinte. Poate ai nevoie de experimentare pentru a afla ce functioneaza pentru tine.

A te excita 

Apoi urmeaza sa intri in starea de excitare. Iata cateva sugestii in acest scop:

- Lecturi erotice

- Filme pentru adulti

- Fantezii cu gandul la cineva

- Masaj

- A folosi un vibrator sau dildo

In timp ce te pregatesti sa intri in starea de excitare, nu te gandi atat de mult la punctul G. Foloseaza-te pe celelalte zone ale corpului. In mod ideal ar trebui sa incerci sa petreci 20-30 minute in care sa te pregatesti sa ajungi in punctul in care esti foarte aproape de orgasm.

Pe masura ce te exciti, glanda Skene va incepe sa se umple si sa devina mai mare, ceea ce inseamna ca punctul G va deveni mai mare si mai sensibil. Uneori a umple glada Skene se simte ca si cum ai vrea sa faci pipi. Asta este pentru ca glanda Skene este localizata chiar langa vezica urinara si va pune extra presiune pe aceasta pe masura ce se mareste.

In acest punct, punctul tau G ar trebui sa fie suficient de mare si de sensibil incat sa il gasesti usor cu degetele. Tine minte ca este localizat pe peretele anterior vaginului, asa cum se vede si din imagine.

De aceea este necesar tot acest preludiu, pentru a construi starea de excitare maxima preliminara squirtingului. Fara aceasta glanda Skene nu va fi umflata si punctul G nu va fi la fel de sensibil. Cu alte cuvinte daca nu te pregatesti corespunzator squirtingul va fi foarte dificil.

Fiecare raspunde diferit la tehnicile care urmeaza. Deci asigura-te ca experimentezi pentru a afla ce functioneaza pentru tine.

Carligul

Este cea mai buna tehnica daca iti folosesti doar mainile. Pentru a o realiza, aseaza-te pe spate si strecoara-ti mana mai jos de stomac, cu palma pozitionata cu fata pe burta. Cand cobori si ajungi la vagin insereaza degetul mijlociu si inelar, lansand aratatorul si degetul mic in afara, in jos. Acum este necesar sa cauti punctul G cu varful degetelor si sa masezi usor in timp ce mana este in pozitia carligului. Exista multe modalitati de a stimula punctul G in aceasta pozitie.

Apasa butonul

Poti apasa pe punctul G in mod repetat ca si cum ai apasa un buton. Pur si simplu experimenteaza cu cantitatea de presiune necesara. Acest mod de a apasa poate fi placut, dar urmatoarele tehnici asigura mai multe sanse sa te faca sa atingi orgasmul cu squirting in acelasi timp.

Vino incoa

A face cu degetul semnul de vino incoa sau miscarea aceasta cu degetul, va permite degetului inelar si mijlociu sa sa maseze inainte si inapoi spatele punctului G, oferindu-ti mult mai multa stimulare. Iarasi, testeaza pentru a vedea ce fel de presiune ti se potriveste. Poate vei observa ca aceasta tehnica, ca si cea anterioara iti oboseste degetele si vei vrea sa le scoti rapid.

Scuturatul mainii

Aceasta pozitie combina cele doua tehnici anterioare, dar amplificate. In loc de a folosi mana sau degetele, iti vei folosi intreaga mana. Mai intai trebuie sa iti pozitionezi degetele ferm, cu varfurile apasand asupra punctului G. Apoi trebuie sa iti folosesti inteaga mana pentru a oferi presiune, mult mai multa presiune decat in cazul anterior.

Fa asta apasand cu bratul in timp ce il misti in sus si in jos rapid. In timp ce degetele tale apasa pe punctul G, vei putea sa oferi astfel o cantitate mult mai mare de presiune. Asta aproape garanteaza declansarea squirtingului.

Jucarii sexuale

Optional poti folosi dildo-uri sau vibratoare in forma de penis. Exista chiar stimulatoare speciale cu forma pentru punctul G, pentru a stimula si mai bine.

Squirting in timpul sexului

La fel cu squirtingul in timp ce iti oferi singura placere, poate vrei sa experimentezi squirtingul impreuna cu partenerul. Cheia este sa folosesti unghiul corect si adancimea penetrarii potrivita. Partenerul tau trebuie sa intre aproximativ 6-9 cm pentru squirting. Totul este sa cauti unghiul potrivit.

4 pozitii sexuale pentru a te ajuta in squirting 

Pozitia G Spot- asa cum sugereaza si numele, se refera la simularea directa a punctului G cu fiecare penetrare.

Gata de lansare- pozitia este grozava pentru ca ofera mult control. Poti folosi picioarele amplasate pe pe pieptul partenerului pentru a controla cat de adanca este penetrarea. Daca totusi intampini probleme in a stimula punctul G, este pentru ca partenerul intra prea adanc.

Cu capul in jos- priveste-o ca pe pozitia G Spot dar mai extrema. Este putin mai periculoasa, asa ca nu o fa daca nu esti pregatit fizic pentru asta.

Pozitia jocheu- este mai usor de pus in practica, deoarece vei sta intinsa pe burta, insa necesita miscari sepcifice, pentru ca partenerul sa ofere presiunea potrivita pe punctul G.

In loc de miscarile du-te vino ample, trebuie sa maseze mai mult in interior, miscari mai mici si concentrate pe zona. Astfel varful penisului va stimula punctul G.

Presiune si eliberare

Pe masura ce punctul tau G este stimulat in timpul masturbarii sau sexului, vei incepe sa simti o tensiune ascendenta. Multe femei raporteaza acea necesitate de a urina. Este complet natura pentru doua motive:

1. Glanda Skene este foarte apropiata de vezica urinara si pe masura ce expandeaza, pune presiune asupra acesteia, crescanda senzatia de a avea nevoie la baie.

2. Pe masura ce glanda Skene se mareste, vei simti in mod natural sa eliberezi presiunea. Asa cum spuneam glanda Skene este conectata cu uretra asa ca se va simti putin ca si cum mergi la baie in timpul squirtingului. Deci nu exista o modalitate simpla de a evita senzatia de urinare.

Deci nu te ingrijora referitor la aceasta senzatie si intelege ca unele femei simt mai intens decat altele. Tot ce trebuie sa faci este sa continui ceea ce faci si sa permiti senzatiei placute sa creasca in intensitate pana cand vei atinge punctul maxim. Acest punct este adesea ratat pentru ca nu se insista destul pana la squirting.

Pe masura ce presiunea creste si simti ca te apropii de momentul maxim, este important sa te lasi si sa fii ok cu ceea ce urmeaza. Pentru unele femei asta implica sa te relaxezi complet, in timp ce pentru altele poate insemna sa impingi orgasmul sa se intample. Iarasi experimenteaza si vezi ce  functioneaza pentru a obtine maximum de placere.