Sa vorbim despre vibratoare...un subiect tabu si totodata controversat al tuturor timpurilor.

Se pare ca in ceea ce priveste "vibratorul" avem o oarecare piedica pe care unii nu reusesc sa o depaseasca.

Multa lume il foloseste cu succes fie in relatia de cuplu, fie singuri, dar exista si persoane care considera vibratorul drept un obiect inutil. Cei din urma trebuie sa renunte la inhibitii si sa inteleaga ca nu e nimic rau in a folosi un vibrator. Dimpotriva, aceasta jucarie minune ajuta atat la cunoasterea propriei placeri, cat si la experimentarea de noi jocuri erotice cu partenerul/partenera.

Cu toate ideile preconcepute, notiunea de "vibrator" dateaza inca din antichitate, inventatorul lui teoretic fiind Hypocrate, dar care il recomanda femeilor ce sufereau de isterie si se utiliza in tratamentul acesteia. Un alt rol in inventarea sa se pare ca il are si Cleopatra care introducea albine intr-un dispozitiv cu cap special, creandu-se vibrarea necesara stimularii.

Insa, adevaratul inventator a fost Weiss (un motiv in plus sa vizitati magazinul nostru din Brasov) la sfarsitul secolului al XIX-lea, care a realizat vibratorul electromecanic. Acesta mergea pe baterii si la inceput era utilizat doar de medici. Dupa s-a inceput vinderea vibratorului cu prospect si doar pentru femeile bolnave de isterie, poliomielita si surzenie. De fapt, vibratorul era destinat strict folosirii clitoridiene, unde se gasesc numeroase terminatii nervoase care au capacitatea de a capta vibratiile, ajungandu-se mai usor la orgasm. 

In sec XX a aparut vibratorul portabil electric inventatorul acestuia fiind doctorul Mortimer Granville, in anul 1880, inventie aparuta inaintea masinii de spalat electrice, iar in doua decenii Victor Electric l-a transformat in jucaria care putea fi folosita de orice femeie cu usurinta in propria casa fara ajutorul sau recomandarea medicului.

Odata cu aparitia filmului mut acestea au inceput sa fie promovate atat in filme cat si reclame ca dispozitive pentru satisfacerea placerilor sexuale, asadar au ajuns sa fie incluse in capitolul pronografie si din aceasta cauza au fost interzise vreme de 50 de ani, ele totusi fiind privite drept aparate de masaj pentru gat. Dupa anii '80 au fost reintroduse pe piata, popularitatea lor crescand peste noapte fara a mai fi considerat un obiect tabu, deoarece era asociat cu placerea si fanteziile sexuale.

Pe aceiasi tema s-a discutat mult, s-au scris volume intregi, si s-au realizat si numeroase filme. Unul dintre cele mai cunoscute ar fi si cel numit  " Hysteria " din anul 2011. O comedie romantica, a carei actiune se petrece inaintea anului 1900 , din cadrul caruia puteti afla multe despre cei ce au scris istorie in acest domeniu. Va recomandam acest film, al carui trailer il puteti viziona si in partea de jos a acestei pagini.

Astazi gasim o gama variata de vibratoare care satisfac orice fel de curiozitate, fetish, fantezie si cele mai pretentioase nevoi sexuale, inclusiv cele anale care au nevoie de o atentie deosebita. Dar despre tipurile si formele vibratoarelor va vom vorbi intr-un alt articol, unde va vom prezenta pe larg cele mai indraznete forme, culori, trepte de viteza pe care le detine vibratorul dar si utilizarea acestui "prieten" de incredere, care nu trebuie sa lipseasca din "garderoba" nici unei femei.

Trebuie sa recunoastem ca un asemenea "prieten" avut acasa condimenteaza viata sexuala a cuplului, fiind un ingredient esential in preludiu dar si in actul propriu zis pentru a spori atat placerea ta cat si a partenerului.

Si DA este ideal si in autosatisfacere, nu va fie teama si nici nu va lasati condusi de timiditate, puditate sau de idei preconcepute. Vibratorul este recomandat si de medicii in terapie sexuala pentru femeile care ajung greu la orgasm deoarece acesta poate oferi un orgasm mult mai intens decat prin stimulare manuala.

Dupa cum bine stiti magazinul nostru va ofera o gama extrem de diversificata, tot ce trebuie sa faceti este sa va puneti imaginatia la treaba pentru a va imbunatati viata sexuala.

by Alexussa