Spune-mi ce zodie esti, ca sa-ti spun ce pozitie ti se potriveste.

Stim cu totii ca astrologia, la fel ca meteorologia, nu reprezinta una dintre cele mai de incredere surse dupa care ar trebui sa ne ghidam in viata.. 

Dar hei, daca ne putem alege machiajul in functie de semnul zodiacal, de ce sa nu lasam astrele sa ne intre si in dormitoare?

 

Sexologul Kiki T. specializat si in astrologie, vorbeste despre cum ziua de nastere stabileste care este cea mai buna pozitie sexuala pentru tine.. si, chiar daca Mercur este in retrograd, nu trebuie sa-ti faci griji, tot poti avea cel mai tare orgasm.

 

 

Berbec (21 martie- 19 aprilie)

Ai tendinta sa detii controlul. Esti o persoana grabita, dominanta si usor agresiva, ceea ce inseamna ca in viata sexuala iti place sa preiei controlul. Cateodata poti fi putin egoista, si ai tendinta sa lasi nevoile partenerului pe locul doi, atentia ta concentrandu-se doar pe propria satisfactie.

 

Cea mai buna pozitie pentru tine este: femeia deasupra, sau orice alta pozitie iti permite sa detii controlul.

 

 

Taur ( 20 aprilie- 20 mai)

 

Ca un taur ce esti, preferi ca actul sexual sa fie unul senzual. Iti plac miscarile clasice, si asta nu doar pentru ca sunt cele mai comode, ci pentru ca esti obisnuita cu ele. In timpul actului sexual iti place sa simti conexiunea cu partenerul.

Cea mai buna pozitie pentru tine: pozitia misionarului. Este una dintre cele mai cunoscute si practicate pozitii, dar si una dintre cele mai senzuale, deoarece implica foarte multa apropiere. Te poti bucura de intregul corp al partenerului, ii poti saruta buzele, gatul, mangaia spatele etc. Atmosfera din intimitate este foarte importanta pentru tine. Stinge luminile, aprinde o lumanare si da drumul la o melodie erotica.

 

Gemeni ( 21 mai- 20 iunie)

 

Lasa-ma sa ghicesc: nu ai stare, iti place sa incerci cat mai multe pozitii in timpul sexului. Am dreptate? Nu ai nici o retinere sa incerci tot felul de pozitii, te bucuri din plin de partenerul tau si incerci mereu sa aduci ceva nou in pat (fie folosesti vibratoare, fie te masturbezi in timpul actului sexual). Nu te satisface o singura pozitie. Jocurile de rol te innebunesc si cu cat actul in sine dureaza mai mult, cu atat mai intens va fi orgasmul.

 

 

Cea mai buna pozitie pentru tine: in picioare. Este pozitia care iti permite sa schimbi locul in timpul actului sexual, astlfel ca poti ajunge din bucatarie, in dormitor. Ca sa-ti intri in stare, poti incepe preludiul cu mult timp inaintea actului in sine.. cere-i partenerului sa-ti trimita niste poze indecente in timp ce esti la serviciu, spre exemplu. Asta va face ca partida sa fie una mult mai fierbinte.

 
 
Rac ( 21 iunie- 22 iulie)

 

Racii nu sunt prea buni in a-si arata emotiile, dar noi stim ca asta este doar o masca si ca incearca astfel sa-si ascunda adevarata personalitate. Iti place sa daruiesti si sa ai grija de cei din jur.. Iar atunci cand lucrurile se incing, instinctele tale animalice si primitive ies la suprafata.
 
Cea mai buna pozitie pentru tine este: pozitia calaretului pentru fete. Cere-i partenerului sa te traga cat mai aproape de el. Iti place, de asemenea, sa citesti placerea pe chipul partenerului. Ai grija sa nu-ti bagi unghiile in spatele partenerului din cauza atmosferei incendiare. Stim ca te excita zgarieturile.

 

 

Leu (23 iulie- 22 august)

 

Leii sunt precum Samantha Jones din Sex and the City. Iti place sa faci sex, si te mandresti cu performantele tale. Desi nu esti neaparat egoista, iti place ca cei din jur sa te trateze ca pe o regina. De fapt, preferi ca ei sa faca toata treaba si tot ce este necesar pentru ca tu sa te simti bine.

Cea mai buna pozitie pentru tine: doggy style. Daca mai stati si in fata unei oglinzi, totul este perfect.

 

 

 

Fecioara (23 august- 22 septembrie)

 

Iti place sa fii directa si eficienta. Te ghidezi dupa ratiune si iti place sa fii dominata, sa ti se spuna ce trebuie sa faci. Pozitiile sexuale care implica miscari complicate nu sunt punctul tau forte, dar esti mereu dispusa sa incerci ceva nou daca partenerul iti propune.

Cea mai buna pozitie pentru tine: fata-in-fata.

Intreaba-ti partenerul ce doreste sa-i faci si urmeaza-i instructiunile. Ai puncte bonus daca faci asta in dus.

 

 

 

Balanta (23 septembrie- 22 octombrie)

 

Balantele iubesc tot ce este frumos in jurul lor. Iti place sa preiei initiativa, si de cele mai multe ori tu initiezi partidele de sex. Iti place sa fii pe aceeasi lungime de unda cu partenerul, si crezi ca pentru o partida de sex reusita ambii parteneri trebuie sa se implice la fel de mult.

Cea mai buna pozitie sexuala pentru tine: foarfecele sau paianjenul, deoarece este o pozitie care va implica pe amandoi in aceeasi masura. Nimeni nu domina, nimeni nu este dominat. Deoarece iti place frumosul, pentru tine are o importanta foarte mare si locul in care se desfasoara actul sexual.. Un dormitor decorat cu mobila fancy iti sporeste sexualitatea si cheful, iar un hotel elegant merge perfect cu ciocolata, perne pufoase si privelisti superbe, lucruri ce te scot din minti.

 

 

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

 

Esti o fire secretoasa si ai tendinta sa pari singuratica in ochii celorlalti, dar in adancul sufletului esti de fapt o fire foarte pasionala, capabila de emotii extreme, pe care din cauza ca nu le arati, ceilalti nici nu le banuiesc.Stii ce te satisface in pat si nu te opresti pana nu obtii ce vrei.. da, despre orgasm este vorba.

Cea mai buna pozitie pentru tine: toate. Iti place orice pozitie care implica ceva neobisnuit, ceva la care altii probabil nici nu se gandesc. Mastile care-ti acopera ochii, catusele, jocurile sado-maso sunt facute pentru tine. Esti o fire erotica, iti place cand sa domini, cand sa fii dominata.. si, putina durere (sado-maso) iti ofera multa placere.   

 

 

Sagetator (22 noiembrie- 21 decembrie)

 

Asa cum sugereaza si numele zodiei tale, esti jumatate om, jumatate cal (nu in adevaratul sens al cuvantului, desigur), dar spiritul tau liber este similar cu cel al cailor salbatici, spune specialisul nostru.

La fel ca gemenii, esti o fire spontana si-ti place sa incerci cat mai multe pozitii.

 

Cea mai buna pozitie pentru tine: doggy style din picioare, sau altfel spus femeia sta in pozitie capra, si barbatul in picioare, asemanatoare cu pozitia ideala a gemenilor, cu diferenta ca acum corpul tau este aplecat in fata, si capul apropiat de picioare.

Nimic nu motiveaza un sagetator mai mult decat o partida de sex in aer liber. Nu ma refer aici la partidele de sex in padure, partide care ar trebui evitate.

 

 

 

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

 
Pentru tine este foarte importanta comunicarea. Ai nevoie de mai multa comunicare decat celelalte zodii pentru a te simti confortabil cu partenerul. Dar odata ce reusesti sa stabilesti aceasta comunicare, esti deschisa si dispusa sa faci orice.
 

Cea mai buna pozitie pentru tine: stand pe burta. In general iti place sa fii pasiva, si iti lasi partenerul sa fie cel care preia controlul in dormitorJucariile din piele ca biciul, catusele din piele si hainele din piele te excita.

 

 

Varsator (20 ianuarie -18 februarie)

 

Nu iei sexul prea personal. Faci asta mai mult pentru distractie. Iti place tehnologia, si nu eziti sa o iei cu tine si in dormitor.. jucariile smart te ajuta de cele mai multe ori sa-ti duci misiunea pana la capat, adica da, sa ai orgasm.

Cea mai buna pozitie pentru tine: intinsa pe spate, in timp ce te masturbezi in fata partenerului pana cand sunteti pregatiti de putina actiune. Te innebuneste de placere sa-ti vezi partenerul excitat.

 

Pesti (19 februarie-20 martie)

Esti o fire intelegatoare, cu o multime de trairi. Te pricepi sa descifrezi limbajul trupurilor, si nu-ti scapa nimic. Dintre toate zodiile tu esti probabil cea 

mai romantica.

Cea mai buna pozitie: lingura. Intima, apropiata, permite mult contact fizic- tot ce si-ar dori un peste. Ei bine asta, si un joc de rol, caci inainte sa treci la ce-ti place cel mai mult, iti place sa-ti indeplinesti o parte din fantezii pentru a intra in atmosfera.