Pentru multe persoane, sexul este sinonim cu intalnirea dintre penis si vagin. Dar exista mai multe feluri de a face sex. Si exista cateva feluri si de a face sex lesbian, care poate include diverse tehnici, sex oral, degete sau jucarii sexuale.

Dar indiferent de tehnica folosita, comunicarea este cruciala.

Nu exista o singura definitie a ceea ce reprezinta sexul. Doctorii si cercetatorii de obicei presupun ca implica un soi de contact genital. Cu toate acestea, sexul se extinde dincolo de interactiunea dintre penis si vagin.

Multe persoane considera ca sexul este un act mutual voluntar, in care este implicata si o alta persoana, si include contact sexual. Insa interpretarea ramane deschisa, si sexul poate insemna diferite lucruri pentru diferite persoane. Unii chiar considera sarutul ca o forma de sex.

Asta inseamna ca nu exista o singura definitie pentru sexul lesbian, nici un singur act sexual pe care sa il practice toate lesbienele. Printre tipurile de sex lesbian sunt incluse:

- Sexul oral- a stimula oral organele genitale ale partenerului

- Sexul manual- a stimula zonele genitale sau alte zone erogene cu mainile sau degetele

- Sexul cu penetrare- penetrarea poate fi cu un penis sau cu o jucarie erotica.

- Masturbarea- auto-satisfacerea, uneori in timp ce vorbesti sau te saruti cu partenerul

- Foarfeca- contact mutual genital, in care fiecare isi freaca organele genitale de cele ale partenerului..

Pregatirea

Nu exista un moment potrivit, sau un mod potrivit de a face sex. Fie ca e vorba sex pentru prima data, sau sex de cativa ani cu acel partener, consimtamantul si comunicarea sunt cheia.

Unele strategii care pot ajuta in pregatirea pentru sex includ:

- A discuta cu partenerul despre viziunea referitoare la sex si sexualitate

- A te testa pentru boli cu transmitere sexuala

- A comunica in timpul sexului despre ce se simte bine.

Stimularea manuala

In timpul stimularii manuale, un partener stimuleaza organele genitale ale partenerei, de obicei clitorisul si vaginul. Fiecare persoana are preferinte diferite si anatomii diferite, deci este important sa vorbesti despre ce se simte bine.

Unii parteneri prefera masturbarea mutuala, ceea ce inseamna ca se stimuleaza concomitent reciproc.

Sexul oral

Sexul oral include folosirea gurii si limbii pentru a stimula organele genitale ale partenerului.

Sexul cu penetrare

Multe persoane considera ca sexul cu penetrare este imposibil intr-o relatie lesbiana. Ceea ce nu este adevarat. Unele lesbiene pot avea penis daca au fost considerate barbati la nastere. Altele aleg alte forme de penetrare.

Cele care se bucura de sexul prin penetrare pot folosi:

- Un deget sau mai multe degete, cu tehnici care pot oferi stimulare mai intensa, cum e fistingul

- Jucarii sexuale, cum sunt dildo-urile si vibratoarele

- Strap-on, sau alte jucarii ce ofera penetrare mutuala.

Desigur exista multiple forme de stimulare, nu putem nega, insa a face dragoste nu se rezuma la a apasa pe anumite butoane, deja cunoscute, a ajunge la orgasm si atat. E vorba de a te conecta cu celalalt, a simti fiecare vibratie interioara, unduire a corpului, si a escalada impreuna aceste senzatii, pana la orgasm, eventual concomitent.

Cum ar fi sa existe un produs care sa ajute in acest sens? Care sa te ajuta sa fii una cu partenera?

De la vibratoare la dildo-uri, exista atatea optiuni de jucarii sexuale pentru a iti indeplini orice dorinta. Si in timp ce exista multe optiuni care te pot face sa ajungi pe culmile placerii, nu ar fi super sa gasesti o jucarie despre care simti ca este special facuta pentru tine?

Iata solutia

O jucarie total revolutionara pentru intimitatea feminina.

Together (impreuna) este o inovatie in domeniu, avand o tehnologie unica, si anume abilitatea de a oferi feedback si raspuns in timp real, pentru cupluri, in timpul actului intim. Totodata este in forma de W - ceea ce incurajeaza contactul vizual, pentru a crea un nivel mai mare de apropiere si conectare.

Functia de ecou permite astfel unui partener sa experimenteze nivelul de excitare al celuilalt partener. Utilizand muschii kegel, placerea resimtita in unul din bratele exterioare oglindeste aceleasi senzatii in celalalt brat al vibratorului. Asta va permite celuilalt sa raspunda in felul propriu de excitare si presiune, in mod particular, pe masura ce se apropie de climax, stimuland zonele erogene interioare- asa cum nu a mai facut-o vreun produs pana acum.

Functia de ecou poate fi folosita si in jocurile solo, aplicand presiune pe bratul exterior cu mana si degetele, pentru a intensifica senzatiile in timpul jocurilor solo. Produsul este gandit pentru jocurile intre femei, insa este suficient de versatil pentru a putea fi folosit de orice gen. Extremitatile in forma de lalea, sunt potrivite pentru a stimula atat punctul G cat si prostata, in timp ce stimulatorul clitoridian din mijloc, are urechile suficient de lungi pentru a stimula fie clitorisul fie prostata, in exterior. 

Bratele sunt extrem de flexibile, astfel incat indiferent de pozitie, vibratorul se va adapta cu usurinta. Include 3 motoare, cate unul pe fiecare brat, si unul la mijloc, si dispune de 3 nivele de intensitate. Este realizat 100% din silicon, deci se recomanda folosirea lubrifiantilor pe baza de apa, pentru a evita deteriorarea suprafetei.

(Produsul poate fi achizitionat de aici.)

Concluzii

Lesbienele pot experimenta diferite tipuri de sex. O persoana poate incerca o varietate de activitati sexuale intr-un mod consensual, pentru a obtine satisfactia sexuala.

Creativitatea, comunicarea deschisa, si focusul pe siguranta, pot sustine partenerii in a se bucura la maxim de explorare si experiente inedite!