Ce-si doresc femeile? In fiecare an luna Martie anunta luna cadourilor, iar femeile sunt cele care se bucura de cele mai frumoase gesturi de afectiune.

Si cum sa-ti impresionezi partenera de viata/iubita? Oferindu-i un Martisor original, unic!

Inceputul lui Martie nu trebuie sa fie plictisitor, cu aceleasi flori si martisoare pe care le primesc toate femeile. Acum e momentul ideal cand ai putea sa-ti impresionezi partenera cu gesturi de afectiune si cadouri unice.

Traditia spune ca de 1 Martie trebuie sa daruim martisoare, mici simboluri ale primaverii, in culorile alb-rosu, semnificand trecerea de la un anotimp rece, la unul calduros. Insa acest eveniment nu trebuie sa fie unul banal, lipsit de inspiratie. Alege sa-i oferi o lenjerie sexy si planuieste o noapte romantica de neuitat!

O lenjerie erotica purtata la momentul potrivit, incurajeaza jocul si preludiul, provoaca imaginatia si imbunatateste viata sexuala! Fie ca alegi sa-i oferi o lenjerie in culorile martisorului, un body decupat sau un babydoll din dantela, o noapte romantica in 2 va fi cireasa de pe tort si cu siguranta nu va uita momentul.

Lenjerie in culorile Martisorului

Cu ocazia martisorului, 4love iti pune la dispozitie o varietate larga de lenjerii sexy, ce ar constitui cadoul perfect pentru 1-8 Martie.

Fie ca alegi o lenjerie de un rosu pasional, ce aprinde focul dintre voi, sau o lenjerie alba ce simbolizeaza puritatea, simplitatea si totodata inocenta, incita-i simturile cu un cadou original si bucurati-va de cele mai frumoase momente impreuna.

Alegerea unei culori poate parea la prima vedere pur intamplatoare. De multe ori se intampla sa alegem o nuanta anume fara sa ne explicam de ce am preferat-o tocmai pe aceea.

Foloseste culorile lenjeriei erotice in functie de intentiile tale pentru a nu transmite mesajul gresit.

Despre cum alegi culoarea potrivita a lenjeriei intime si semnificatiile fiecarei culori in parte, vezi aici.

 

Lenjerie Plus Size

Intr-o lume dominata de perfectiune, femeile cu forme sunt o realitate, astfel ca, pentru ele am pregatit o serie de lenjerii care sa le puna in valoare formele apetisante.

Cu mici trucuri poti ascunde parti ale corpului astfel incat sa arati sexy indiferent de formele pe care le ai.

- Un slip clasic din dantela a ascunde celulita;

- Un sutien avand cupele intregi va sustine sanii mari;

- Un abdomen proeminent poate fi ascuns sub un top sexy din dantela sau un babydoll lejer.

 

Fie ca alegi un slip din dantela, un babydoll decupat sau un set de lenjerie provocator, cu siguranta partenerul tau va fi cucerit iremediabil, iar viata voastra sexuala va fi imbunatatita.

 

 

Si pentru a incheia ziua intr-un mod cu totul inedit, ofera-i un masaj erotic de neuitat, rasfat-o cu cele mai romantice atingeri si incita-i simturile. Alege o lumanare parfumata, cu efect afrodisiac, a carei ceara te va ajuta sa ii oferi un masaj pasional, sau alege un ulei pentru masaj ce poate fi utilizat si ca lubrifiant. 

Cunoaste-i corpul mai bine si nu refuza experiente de neuitat doar pentru ca le consideri tabu!